1prens1prensesannesi_ 3851 29 yaşındayım bende canım 1 oğlum var 11.5 aylık. 2.ye hamileyim 20 haftalık
3851 1prens1prensesannesi_ telegramin varsa ordan grubumuz var katil orda da konusuruz kayserili anne grubun adi
edasaribek metehaninannesiii evet esimde yanimdaydi beraber gorduk bebegimizi🥰 cd foto herseyde verdi
minikprensimmm123 Nehmir Aaa evet canım hatırladım bende şimdi erdem hoca gelene kadar Yusuf hocaya geçtim oda erdem hoca gibi çok iyi ama video çektirmeye felan izin vermiyor erdem hoca öyle değil hemen izin veriyor 🤣🤣erdem hoca da 17 mayıs da gelecek dediler
Medinekk metehaninannesiii canım mrb detaıylı ultrasona girince bana da yazar mısın bende tuncay beye randevu aldımda daha 1 ayım var senden detay bekliyorum bu doktoru baya övüyorlar sanırım diğerleri nasıl bilmemde
metehaninannesiii Medinekk cumartesi günü girecem kuzum çıktıktan sonra yazarım kuzenim buna girdi baya memnun kaldı 1 saat incelemis
Medinekk metehaninannesiii bende telefonla sordum 1 saat bakılıyor dedi de doktoru cok övdüler memorialde detaylı yokmuydu
metehaninannesiii Medinekk yok canim doktorum bu doktoru önerdi bunun eşide tekden de kadın doğumcu bu tuncay beyde adamın kendi muayenesi
dereninannesi38 Edoliiiii iyiydi ben memnun kaldım sakin bi doktor yaklaşık 40 dk sürdü tek tek her organını gösteriyor iki üç defa başa dönüp tekrar kontrol etti yani benim beklentimi karşıladı canım 🌸
Medinekk metehaninannesiii merhaba canım gittin mi bugün detaylıya lütfen detaylıca yaz bende gidicem ya bayaa merak ediyorum 😅