K98765 Çevrede insanın paikolojisini bozuyo sürekli bi baskı herkes soruyo falan insan stres oluyo inşallah gelirler bian önce 🤲
Samira34 33sibel sız ne yapcaksınız pekı ben persembe gunu hastaneye yatcam , ılk basta hap ıle sancı vermeyı denıycekler , anca persembe gece dogum gerceklesır dedıler suniye kaldım malesf 🥺
33sibel Samira34 beklicem sonuna kadar inşallah suni müdahale hiç bişşey istemiyrm birinci doğumda işgence çektirdiler gelmiyorsa ebe dedi yumurtalıkların geç çatlamıştır dedi beklicem yani
Annesionu-yer Gelmiyor benimki de yaaa. Bekle bekle ne sancı ne bi şey. 🙈 suni sancıya kalacak işimiz anlaşılan
33sibel Samira34 evet bn ilk doğumdada 41 den sonra oldu zaten şimdilerde sancılarım düzensiz ve sık oluyor hayırlısıyla gelir inşallah
sedaela Mervekklkdmn günümüz aynıymış. Bir hafta önce nişanım geldi ve açıklık 3 cm dedi doktor ama gelen giden yok 😐
Busraanurr sedaela 3 cm’de az değil ki suni ile desteklese belki sabaha kucagına alacaksın bu seferde Bebek iri diri diye sezeryan yapıyorlar benimde 2 cm açılmam varmış ama nişan veya suyum gelmedi nts sancı 20/30 anca çıkıyor 38+4 günlüğüz bekleyelim vakit varken dedi ama hergün daha uzun geliyor
Mervekklkdmn sedaela maşallah yine küçükte olsa bi niyetlenmiş gelmeye. Açılma olduğunu kendiniz anlayabildiniz mı açılma olurken bir belirti gösteriyor mu yani
Kbrashbz sedaela canım benim de 3 cm bende bekliyorum açılmanın ilerlemesini , bol yürüyüş sıcak duş al sürekli inşallah çabuk ilerler artık doğum olur 🤲🏻😬
sedaela Busraanurr devlet hastanesine gidiyorum canım, zaten devlette kolay kolay sezaryen yapmıyorlar. Bir de doktor suni sancı vermek istemiyorum dedi. En azından kendi sancılarımın başlamasını bekliyor. Benim de nst hep dümdüz ilk doğumum da geç olmuştu 41+0da
Aysegul_95 20172021 ben de 39 um ne sancı ne açıklık var. 3600 olmuş kilosu daha fazla kilo alırsa ve gelmezse nasıl doğurcam diye kara kara düşünüyorum bakalım. Bugünki muayenede bebek kanala girmemiş dedi bi de
Nursima2709 Aysegul_95 Bende sizinle aynı durumdayım 39+2 3800 kilosu aşırı sırt bel kasık ağrım var akıntım çok fazla ama ne sancı var ne bişey artık bende çok ağırlaştim bilmiyorum ne zaman gelecek minikler😔