NazKaya06 20172021 Aaa 39+3′üm ben de . Şu an evde koridorda yürüyüş yapıyorum 😁 açılmaya yardmcı olsun diye, yarın doktor kontrolümüz var, bakalım doktor ne diyecek.
sedaela Mervekklkdmn günümüz aynıymış. Bir hafta önce nişanım geldi ve açıklık 3 cm dedi doktor ama gelen giden yok 😐
20172021 Ebruuuucn1 benim doktorum da öyle dedi ama kızlar 41 e kadar gitmiyor kii biran önce doğurmak istiyorum artık 😅
Mervekklkdmn 20172021 çatı kemiğim sanki kırılacak gibi ağrıyor bir de belime ağrı giriyor sizin var mı ne zaman gelecek bu bebekler🤦♀️
20172021 Mervekklkdmn benimde belim sırtım ve afedersin aşağı tarafım çok ağrıyor taşıyamıyorum artık galiba 😅
Samira34 33sibel sız ne yapcaksınız pekı ben persembe gunu hastaneye yatcam , ılk basta hap ıle sancı vermeyı denıycekler , anca persembe gece dogum gerceklesır dedıler suniye kaldım malesf 🥺
sevdegnky 33sibel bebeğinizin kilosu ve kafa çapı kaç acaba. Ben de çünkü beklemek istiyoruö ama iri olduğu için doktorum pek istemeyebilir
K98765 Bunun kız veya erkekle alakası yok bence benimkinin cinsiyetide kız ama bugün 39+6 yani gelmeyince gelmiyor 😒