Bahar2622 Durunbigeldim bebekler gece daha hareketli oluyormuş belki o yüzden hissediyorsunuz masallah 🥰
en_guzel_emanetlerim Bahar2622 sorma .. benimde öyleydi hemen bademciklerim şişerdi bu ara şükür bisey olmadı azıcık sesim kısıldı iki güne geçti
Bahar2622 en_guzel_emanetlerim aman cok dikkat edin benimde cok hassas hemen şişiyor bademcikler bir yudum soğuk sudan bile neler çektim
Bahar2622 Ophelia pazara uzun zamandır gittiğim yok ondan gormedim sanırım, marketlerde de henuz denk gelmedi o yuzden dedim😇
Fatos_teke46 Bahar2622 sanırım öyle 😂😁 her ekmek yediğimde hareket ediyor çikolataya süte karşılık vermiyor Bnde mecburiyetten ekmek yiyorum 😁😁😂
Makbule01 Bahar2622 bahar canim benimde şuan 15 haftadayim ama 12 haftadan buyana hamur işi yediğim zaman sol tarafında halay çekiliyor gibi hissettiyorum
Ophelia Bahar2622 He anladım. Ben de gitmiyorum haftalardır. Eşine söyle canım koştursun bulsun🤗👍 benim herseyi eşim alıyor, olmasa yanardım. 🤦♀️
iremgun [silindi] yaaa yerimm sizii🥰🥰 maşallah kuzum maşallah 🧿🧿 darısı başıma inşalklah Sağlıkla gelecek Allahın izniyle 🤲💕🥰
[silindi] iremgun inşallaaaaahhhh kuzummmm Allah’ın izniyle teker teker o mutlu sona geleceğiz hepimiz 🤲🤲🤲🥰🥰🥰 güzel haberlerini yaz kuzum takipmi edeceğim 🥰🥰dualarım seninle oğluşunla🤲🤲🤲
[silindi] Açkende çok hareketli yemekten sonrada bilemiyorum neyi sevdiğini😂😂😂bugün doktor kalbini dinletecekti oğlum saolun hareketinden dinleyemedik
Minnosunannesiii Bahar2622 benim sıpa uzanmamı istemiyor🤣🤣 uzanın a tekmeliyor kalkık anne diyo uyumak sana haram diyoo meyve yiyince tuşu ekşi yiyince tatlı yiyince sanırım kızım yemeyi pek seviyor 🤣 İnş doğunca da karnını güzel doyurur annesini yormaz