Durunbigeldim bebekler gece daha hareketli oluyormuş belki o yüzden hissediyorsunuz masallah 🥰
Ne yedikten sonra bebeğiniz içerde parti yapıyor 🥳
Bahar2622 sorma .. benimde öyleydi hemen bademciklerim şişerdi bu ara şükür bisey olmadı azıcık sesim kısıldı iki güne geçti
Fatos_teke46 ekmek mi seviyor bak bu yeni😂😂
Su içince oynuyor ☺️
en_guzel_emanetlerim aman cok dikkat edin benimde cok hassas hemen şişiyor bademcikler bir yudum soğuk sudan bile neler çektim
Bahar2622 bahar canim benimde şuan 15 haftadayim ama 12 haftadan buyana hamur işi yediğim zaman sol tarafında halay çekiliyor gibi hissettiyorum
Bahar2622 erik yedim canlandı canım
Zynp_H 🤣🤣 aynıı benimkii
aç tok yatarken ayakta yururken heeep hepp vuruyo 😂😂
Bahar2622 😅 ne kadar zor da gecek cok komik yanları var yaa gebeliginnn
Bahar2622 hiç sorma 😅
[silindi]
Açkende çok hareketli yemekten sonrada bilemiyorum neyi sevdiğini😂😂😂bugün doktor kalbini dinletecekti oğlum saolun hareketinden dinleyemedik
Bahar2622 benim sıpa uzanmamı istemiyor🤣🤣 uzanın a tekmeliyor kalkık anne diyo uyumak sana haram diyoo meyve yiyince tuşu ekşi yiyince tatlı yiyince sanırım kızım yemeyi pek seviyor 🤣 İnş doğunca da karnını güzel doyurur annesini yormaz
[silindi]
iremgun inşallaaaaahhhh kuzummmm Allah’ın izniyle teker teker o mutlu sona geleceğiz hepimiz 🤲🤲🤲🥰🥰🥰 güzel haberlerini yaz kuzum takipmi edeceğim 🥰🥰dualarım seninle oğluşunla🤲🤲🤲