[silindi] iremgun inşallaaaaahhhh kuzummmm Allah’ın izniyle teker teker o mutlu sona geleceğiz hepimiz 🤲🤲🤲🥰🥰🥰 güzel haberlerini yaz kuzum takipmi edeceğim 🥰🥰dualarım seninle oğluşunla🤲🤲🤲
iremgun [silindi] sağol kuzum benim💕💕 benim de denk gelmesekte hepnaklımdasınız duamdasınız. Cuma yazarım inşallah güzel haberleri🥰
Fatos_teke46 Bahar2622 sanırım öyle 😂😁 her ekmek yediğimde hareket ediyor çikolataya süte karşılık vermiyor Bnde mecburiyetten ekmek yiyorum 😁😁😂
Kuben Durunbigeldim Yaa benim de öyle eşime sahur hazırlayıp yatıyorum aşırı hareket etmeye başlıyor şok ediyor beni kalk sen de bir şeyler ye diyor galiba 😂inşallah doğduklarında o saatlerde uyanık olmazlar 😂
Busrasezgin Bahar2622 cikolata yas basta vura vura canimi bi yakiorki cikolata mutluluk salgiliyo bendede cocuktada 😊😊😊😊
Rabia112 Bahar2622 yemek değilde anası yatmaya dursun 😄 gece asla durmuyor güm güm güm kemiklerim kırılacak sanıyorum bazen 😄 Ama yemeklerden de en sevdiği karpuzz 🍉 Benim gibi çok seviyor 😄
YunSer Bahar2622 25+1 benim oğlum da ne yersem hemen başlıyor oynamaya, açıksamda oynuyo doysam da oynuyo paşam🙈😇
Esen3535 Bahar2622 24.haftadayız tatlı yediğim zaman az önce koca Bi dilim güllaç yedim yerinde durmadı yavru kuşum