T_nisaa esras kan testi verin bence ben de bu test ile yaptım hemen çıktı adetlerim düzenli değildi ama pko vardı. Pek ihtimal vermiyordum
[silindi] esras kan vermeye gitsene canım belki test hatalı . Bı arkadaş da görmüş bak çok merak ettim
Mihradem esras ay bende de durum birebir aynı. Yarın benimde doktor randevum var. İnşallah ikimizinde dilediği gibi geçer
Fidoss esras ayy aynı benim gibi testleri kırardım içinde çizgi vardır belki diye😀😀 görünürde yok canım ben çizgi göremedim
baby_mama Bence sabırla bekleyin, 2 gün sonra testi sabah idrarıyla tekrarlayın. Kesin çizgi görmeden tekrar tekrar kan vermeyin, zaten pandemi zamanı
Ayca-acemoglu esras kan testi yaptir kesin sonuc almak icin cunku bende bu testlerden yaptim tek cizgi cikti gidip kan testi yaptirdim suan 15+3 hamileyim allhim insallh sana da nasip etsin ❤️
Ayca-acemoglu Mizgin2020 adet gunumu birkac gun gecmisti yanlis hatirlamiyosam 2 gun gecti sabirsizliktan yaptim tek cizgi cikti ama ben gidip tekrar saglikocagina kan verdim hamile oldugumu ogrendim
Mizgin2020 Ayca-acemoglu ben de 25 Nisan adet günüm dün test yaptım negatif cikti hâlâ adet gelmedi benmde adetim düzenli takvimle takip ediyorum bende artık yarın gidip kan vericem