Mizgin2020 Ayca-acemoglu ben de 25 Nisan adet günüm dün test yaptım negatif cikti hâlâ adet gelmedi benmde adetim düzenli takvimle takip ediyorum bende artık yarın gidip kan vericem
Ayca-acemoglu Mizgin2020 En garanti olan kan zaten insallh hayirli haberlerini aliriz ❤️ Allhim isteyen herkese nasip etsin insllh
Gizematlasada Gizematlasada bu arada adet tarihin baya geçmiş normalde bu kadar gecikmeye direk çıkması gerekiyor stres yA da havalardan gecikmiş olabilirsin 😔
Gizematlasada esras ilk idrarsa yok gibi canım bi kan testi yaptır kimyasal gebelk geçiriyor olabilirsin bi kaç güne adet görebilirsin
Edacevik En son 16 martta adet oldum demişsiniz bence hamile olsaydınız illaki cıkardı net bi şekilde hemde😔
Mihradem esras ay bende de durum birebir aynı. Yarın benimde doktor randevum var. İnşallah ikimizinde dilediği gibi geçer
Annesininkuzusu01 esras Ben görüyorum çook silik eğer 10 dakika içinde böyle olduysa 3-4 gün sonra tekrarlayın testi
Meryemce92 esras yok canım göremedim sen biran önce bi kan ver varsa zaten kanda her türlü çıkar çünkü adetin bayağı geçmiş