Papatyam02 7+ 6 yız daha kalp sesı duymadık haftaya randevum var dua edın duyuyum saglıklı bı sekıldr 🙏
Evrimavsar Birumuteses29 benim de tüp bebek 4+5 teyim ben de. Gördünüz mü keseyi sorun olmadı değil mi
Birumuteses29 Evrimavsar dün gördük çok şükür pazarteside kalp atışı için çağırdı ama geriden geliyo demesi çok canımı sıktı inşallah bişey olmaz😔
ElifNbglsahin Srknglcn_1 6+6 haftalık olduk bizde henüz keseyi görmedik ve kalp atışını duymadık cuma günü gideceğim doktora 7+2 günlük oluyoruz inşallah herşey yolundadır duyarız kalp atışını 😍
Elcnbykckr Birumuteses29 canım bende 6+0 suan takma kafana ilk zamanlar bi hafta önde bi hafta geride olabilir
Birumuteses29 Elcnbykckr direk geriden geliyo deyince korktum inşallah bişey yoktur çok sağolun sizinki normal mi tüp mü
Ness3 Aslhn12 bende 4+6 yım ve birebir aynı şikayetlerim var üşüyorum dedikçe herkes şaşırıyor ama daha bugün n doktora gittim normal diyorlar 🐣
Sibelkrl Kızlar bizde 7+2 yiz Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşAllah 🤲🤗bizde de ara ara bulantı oluyor özellikle sabahları oluyor ilk gebeliğim sürekli uyuma istegi var halsizlik oluyor bu normal birşey mi acaba
sedaanne2021 Kbr-shn her an adet olacakmışım gibi hissediyorum öyle bir ağrı ama sanırım çoğu kişide oluyormus araştırınca onu farkettim.