Sfknr 6+2 gündeyim ben de geçen hafta çok şiddetli mide bulantım başladı ve aralıksız bulamıyor. Hiçbir şey yiyip içemiyorum aç aç geziyorum 😓
Busss_ Sfknr benim d ebie günüm bir günümu tutmuyor hiç canım dün öyleydim bugün kusmadim sabah sadece yemek çok az istiyorm
ebru_d_ Hakbil benim regl tarihime göre aslında 11+4 üm ama geç döllenme ve 2 hafta geriden geliyormus o yüzden 9+4 su an dedi normalde 2 hafta önce için doktor gel demişti kalp atışı için ama eşim kaza yaptı derken gidemedim bugun anca gidebildim yeni duydum daha çok şükür 😊🙏🏻
gamzelianne1 Srknglcn_1 bana 7+1 ken soyledi ultrasonda yazio galiba kosede ordan bakti soyledi 😌 8+6 ysa seninki de ayniyiz 😌
Birumuteses29 Son adet tarihine göre 6+0 bugğn ama doktorum 1 hafta geriden geliyo dedi 5 haftalık şuan dedi keseyi gördük ama benimki tüp bebek ondan olabilir mi acaba geriden gelmesi sıkıntılı bir durum mu çok tedirgin oldum😔
Evrimavsar Birumuteses29 benim de tüp bebek 4+5 teyim ben de. Gördünüz mü keseyi sorun olmadı değil mi
Elcnbykckr Birumuteses29 canım bende 6+0 suan takma kafana ilk zamanlar bi hafta önde bi hafta geride olabilir
ebruus 8 + 4 olduk 3 gundur bulantı kusma bugun yemek bıle gormek ıstemıyorum sadece yatmak ıstıyorum cuma 9 hafta gırıcez ılk kontrolum var onum stressıde var ustune kotu bısey olsa kanamam olur dıye dusunuyporumm :(