sedaanne2021 Kbr-shn her an adet olacakmışım gibi hissediyorum öyle bir ağrı ama sanırım çoğu kişide oluyormus araştırınca onu farkettim.
Derinim2203 sedaanne2021 göründüm canım iğne ve progestoren verdi ama neden kanama var anlamdım ben de
Kbr-shn sedaanne2021 ben 4 mayısa aldım randevu normalde yarın gidicektim bi tanıdığımız tavsiye etmedi başka hastaneden randevu aldm gittiğim de 6 haftalık olucak ilk gidişim inş güzel şeyler söyler 🥰
sedaanne2021 Kbr-shn evet bende biraz geçsin diye bekledim 18 Mayıs a aldım. Şimdi de günler geçmiyor sanki geç bir tarihe mi aldım diye kendime kızıyorum :) insallah hayırlı haberler alırız :))
Kbr-shn sedaanne2021 aynen insan biraz sabırsızlanıyo ama bence 6 haftada falan gitmek daha mantıklı kese kesn gözükür o zaman
sedaanne2021 Kbr-shn aynen. İlk hamile miyim diye kan vermeye gittiğimde gözükmedi bakmıştı devlette doktor. Gözükmeyince de üzülüyor insan, her ne kadar doktor gözükmez bu kadar erken dese de :)
Kbr-shn sedaanne2021 evet üzücü bişey ben hiç kan falan vermedim sadece yarın sağlık ocağına gidicem orda kanıma falan baktırıcam çünkü bnm kanım düşük o sonuçlarıda doktora göstermeyi düşünüyorum :)
Kbr-shn Derinim2203 benim kuzeniminde kanaması vardı ilaç kullandı geçti :) inşallah sizinki de geçer
sedaanne2021 Kbr-shn evdeki testte çıkınca ben garanti olsun diye gitmiştim Bhcg ye bakıpta hamile olduğumu söylemişti. Ama işte çok küçük olduğu için pekde bir şeye bakmadı. Tekrar çağırdı işte gidicem insallah.
Kbr-shn sedaanne2021 ben ilk bir hafta tuttum bilmiyodm o zamanlar ama öğrendikten sonra tutmadım çünkü şu zamanlar beslenme yönünden önemli bir zaman