ikigozumuncicegii Rusev canım hormonlarımızdan bitanesi oda . Prolaktin yüksek olunca vücut kendini hamile zannedermiş o yüzden gebelik oluşmazmiş . O seninle alakalı uykusuzluktan stresten bile yükseliyomış. Benmde 35 falandı ilk sonra bende ilaç kullandım dostinex düştü hemen . Hala normal düzeyde . İncir felan yeme incir süt yapar oda hormonu yükseltir .
Zehraace Rusev hiç takılacak bişe yok İnanın ki hamile kalmaya engel bi değer de degil ben bu değerle aşılama oldum doktorum ilaç bile başlamadı. Beyinde tümör dedikleri de hipofiz bezinde iyi huylu hayati tehlikesi olmayan bi tümör oluyor ama herkeste olcak diye bişe yok genelde çok yüksek seviyelerdeki değerlere sahip insanlarda oluyor bana mr çekil dediler çekilmedim bile. Her yazılan şeyi Bu kadar takarsanız kendiniz kendi hormon dengenizi bozarsınız. Akışına bıraktığınız an bebeğiniz size gelecek zamanı var 🥰❤️
Rusev Zehraace Akışına bırakmayı basarmam lazım.Hayirlisi insallh canım.7ay oldu çocuk düsuneli bı kimylsalm oldu 900den sonra kanamm oldu.uc ay önce oldu.bunlari çok taktim ilk olucakti üzüldüm.adetim 40gunde olyo.doktr gttm aadetli muayne etti sorun olsa derdi sanrim.ben biryildir düşünüyoruz dedim çocuk oyuzeden rahimfilmde istedi sperm testi hormon yapldi zaten baya strs oldm oyuzdn
Pcosluhayat Rusev yok hayir lh yüksekliğinin fshin 2 kati olmasi durumunda pco şüphesi uyandirir. Benim de hormonlarimin hepsi normal. Ultrasonda pco görüntüsü var sadece . Pco teşhisi için 3 tani kriterden ikisini karşılamak gerekiyor
Pcosluhayat Rusev regl düzenliligi, erkek tipi tüylenme,sivilcelenme,sac dokulmesi yoksa pco degilsinizdir. Ultrason görüntüsü tek basina yeterli olmuyor çünkü. Ultrasonda direkt görünürdü olsaydı tabi benim oyle oldu yeni öğrendim 🤣
fatmacos Rusev ben vermedim o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik geçirdim ilaç etkisi olabilir diye düşünüyorum diğer ay ilacı bıraktım ve tekrar hamile kaldım şükür 18 haftalık olduk
Bilge44 Rusev yok hayır bana ilacı kullan o sırada da yumurtlama takibi yap demişti doktorum. Çok şükür ona göre de oldu, benim sorunum prolaktinmiş meğerse nasip oldu o düşünce 🥰👍🏻💊
Merca Meliscan Canım ben günde bir bardak içtim. Bir buçuk bardak suya bir tatlı kaşığı toz şeklinde olan hayıt otundan koydum iki dakika kadar kaynattım ılık şekilde içtim her gün düzenli çok faydasını gördüm ben de tavsiye üzerine kullanmıştım
Nkayserili90 Rusev 45 ti canım mr vs çekilmesi ya da tümör düşünülmesi çok yüksek değerler için canım bu prolaktin çok değişik bir hormon en ufak seyde yükselıyor bende incir yemiştim düzenli ondan oldugunu düşünuyorum destekli sütyen taktığında ya da memenin uyarılmasında göğüse darbe alınmasında falan hemen yükselıyo takma kafana yani
35esra35 Rusev merhaba bende geçen ay yapılan tetkiklerim arasında prolaktin değerinimin yüksek çıktığını öğrenmiş oldum. Çıkan değer 40dı ve muayene olduğum doktor adet döneminde tekrar hormon testi yapacağını, eğer yine bu seviyelerde yüksek çıkarsa ilaca başlayacağımı söyledi. Adetim bugün başladı 2. veya 3. günü tekrar değerlerime bakılcak. Siz hangi gün baktırmıştınız değerlerinize?
fatmacos Rusev benim değerim 36 ydı dostinex le ilk ay da düştü haftada 2 defa yarım yarım ayda 4 tane ilaç içtim direk düşürdü o ay hamile kaldım
35esra35 Rusev özelde yaptırmıştım testi doktor ve hastane para düşkünü olduğu için tekrar gitmek istemedim o yüzden yapılan testlerimi devlet hastanesindeki doktora göstermeye gittiğimde çok yüksek değil normal seviyelerde diyip geçiştirdi göğüsünden süt gelmiyosa sıkıntı yok demişti hatta. Gebelik istediğimi ısrarla belirttikten sonra adetin başlayınca gel demişti. Umarım değerleriniz düşer tez zamanda hamile kalırsınız🙏🏻
Rusev fatmacos benmde 4ay oldu kimyalsal oldu bı 900den düştü değerim .dengem bozldu adetim 40gune çıktı 28di
fatmacos Rusev yani sakıncası olmadığı söyleniyor ama bence değer düşünce denemeye devam edilse daha iyi sanki
fatmacos Rusev benim o kadar yükselmedi 31 den düştü adettrn 1 gün önce pozitif gördüm adet günü de pozitif Di kan verdim 31 çıktı 2 gpn sonra 22 ye düştü yani adetin geçilmesini beklesem hamile olduğumu bilmicem