fatmacos Rusev benim o kadar yükselmedi 31 den düştü adettrn 1 gün önce pozitif gördüm adet günü de pozitif Di kan verdim 31 çıktı 2 gpn sonra 22 ye düştü yani adetin geçilmesini beklesem hamile olduğumu bilmicem
Bilge44 Rusev yok hayır bana ilacı kullan o sırada da yumurtlama takibi yap demişti doktorum. Çok şükür ona göre de oldu, benim sorunum prolaktinmiş meğerse nasip oldu o düşünce 🥰👍🏻💊
Pcosluhayat Rusev regl düzenliligi, erkek tipi tüylenme,sivilcelenme,sac dokulmesi yoksa pco degilsinizdir. Ultrason görüntüsü tek basina yeterli olmuyor çünkü. Ultrasonda direkt görünürdü olsaydı tabi benim oyle oldu yeni öğrendim 🤣
[silindi] Rusev benimde 31 di canım dostinex diye bir ilaç kullandım sadece 3.5 hafta da 1 e düştü doktoruna danış bence ama havuç ve sumak dan uzak dur bunlar yükseltiyor diye biliyorum
Merca Meliscan Canım ben günde bir bardak içtim. Bir buçuk bardak suya bir tatlı kaşığı toz şeklinde olan hayıt otundan koydum iki dakika kadar kaynattım ılık şekilde içtim her gün düzenli çok faydasını gördüm ben de tavsiye üzerine kullanmıştım