denizinprensleri2 Adaa8905 alır alır canım o sen üzülürsün diye almıyordur ama inşallah pozitif olur canım 🌺🌺🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Adaa8905 denizinprensleri2 İnşallah canım adet belirtim yok tam 1 ay oldu adet olalı beyaz akıntım var hemen hemen 7 8 gündür bı azalıyor bir çoğalıyor
denizinprensleri2 Adaa8905 bence hamilesin canım ya kaş günde bir adet olursun tam zammın da mı yoksa günün geçer mi
Adaa8905 denizinprensleri2 2 3 ayda anca olurdum canım ama 2 aydır tam ayın 30 u yada 1 inde oluyorum şuan sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı var
GulcanDongel Adaa8905 neden eşini dinliyorsun, bu kadar beklemek de insanı mahvediyor bence eşiniz doğru yapmıyor. 😪 bizi de meraktan çatlatacak yahuuu🤦♀️
Adaa8905 GulcanDongel ahh canım hiç anlayışı yok kafana takma 2 3 gün daha bekle diyor başka bişey demiyor daha erkenmis inan kendim gidip alma imkanım olsa saniye durmam
GulcanDongel Adaa8905 gerçekten yanlış düşüncesi var, böyle beklemekle insan kafaya takmıyor sanki 🤷♀️ anlıyorum seni imkan olsa ona tenezzül etmezsin zaten.
denizinprensleri2 Adaa8905 adet günüm Mayıs 4 ama ben normalde 1 2 gün erken oluyorum sadece martta adet görmedim ve çatlama iğnesi etkisi geçince adet gününde mi yine adet oluyoruz
Adaa8905 denizinprensleri2 Bilmiyorum ki canım düzensiz oldugundan ben geçen ay çatlatma iğnesinin 15.gunu adet olmuştum oda tam ayın 30 una denk gelmişti
Adaa8905 GulcanDongel Adet olmadım daha normalde dün yada bugün adet olmam lazımdı adet belirtim yok canım