denizinprensleri2 Adaa8905 hamilesin hamile hadi hayırlısı canım benim çok sevindim ya inşallah adet olman 🥰🥰🥰🥰
Adaa8905 GulcanDongel Adet olmadım daha normalde dün yada bugün adet olmam lazımdı adet belirtim yok canım
Adaa8905 denizinprensleri2 İnşallah canım fazla da umutlanmayim yine de sen ne yaptın test yapabildinmi tekrar
Adaa8905 denizinprensleri2 Canım.bide hamilelik çizgisi diyorlar öyle öğrenen varmış ben baktım şimdi bende var o çizgi 😂
Adaa8905 denizinprensleri2 Göbek deliğinden aşağıya inen kahverengi çizgi internete yazda hak hamilelik çizgisi diye 😂
Adaa8905 denizinprensleri2 Bende bugün gördüm kalktım hemen baktım kadının biri yazmış 3.haftamda çizgi ile öğrendim diye bende var ama daha önce varmiydi yokmuydu bilemedim bazı yerlerde bekarken de var o çizgi yazıyor anlamadım 😂
bigunanneolucak Adaa8905 hayır ya o cizgi karın büyüdüğünde cıkıyor suan cıkması ve onunla öğrenmesi imkansız
denizinprensleri2 Adaa8905 test al canım pazartesi varsa kesin çıkar o çizgi de olabilir belirti ama bilemedim ki
denizinprensleri2 @bigunanneolucak Adaa8905 @Minik95 kızlar bugün ki testim yaptım hemen böyle çok silik çizgi çıktı kuruma çizgisi mi diye su damlattım böyle oldu https://ibb.co/xzggGZ8
GulcanDongel denizinprensleri2 bence sizde gebelik var, gidip kan verseniz çok iyi olur böyle ikilemde kalıyosunuz.
Minik95 denizinprensleri2 ayy canim Valla Bi seni cozemedim 😂 pazartesi kan ver meraktan catliyorummm
denizinprensleri2 GulcanDongel canım ben küçük ilçede yaşıyorum burda hafta sonu sağlık ocağı kan almıyor ki yoksa gidicem vala pazartesi adet olmazsam gidicem inşallah ya ☺️
denizinprensleri2 GulcanDongel yok canım maalesef 😔 ben Gaziantep in ilçesindeyim Antep 70 km uzak onun büyük ilçesi yakın Nizip o da 30 km var ama yasak var eşim götürürdü yoksa hemen alırdık sonucu 🌺🌺