denizinprensleri2 Adaa8905 gerçek mi kız bana yok gibi geliyor ya hemen böyle çıktı varla yok gibi ama bilmiyorum ya
Adaa8905 denizinprensleri2 Adet belirtim pek yok canım bugün yada yarın adet olmam lazım ama bişey yok göğüslerim ağrıyor beyaz akıntı var belim ağrıyor ara ara
denizinprensleri2 Adaa8905 inşallah olmazsın ya canım benimde beyaz akıntım var göğüslerimin o eski ağrısı yok ama biraz var
Adaa8905 denizinprensleri2 Göğüslerm ağrıyor bide dolgunluk var damarlar belli olmaya başladı iyice aşırı halsizlik 11 de uayndim daha yatıyorum 😂
denizinprensleri2 Minik95 göğüs hassasiyetim çok hafifledi canım bel ağrım da yok bugün ama nasip ya ümitlenmek istemiyorum zaten adetime birşey kalmadı
denizinprensleri2 Adaa8905 öyle öyle hadi inşallah al bi test de yap artık akşama hatta eşine söyle 2 tane alsın kalsın evde 😂😂😅😅
Adaa8905 denizinprensleri2 kalkmasını bekliyom daha inadı tutmazsa tabi kafana takma deyip duruyor almazsa insternetten sipariş edecem artık valla 😂
denizinprensleri2 Adaa8905 alır alır canım o sen üzülürsün diye almıyordur ama inşallah pozitif olur canım 🌺🌺🤲🏻🤲🏻🤲🏻