denizinprensleri2 Minik95 hiç bilmiyorum ki kız bide ben bugün sabah 7 yaptım varla yok çıktı sonra dedim bitane daha yapım saat 12 gibi o bi tık fazla koyu çıktı dur atım sana ya kafam yine çok karıştı
denizinprensleri2 Minik95 yaaaa çok tatlı yorum yapmışsın 😂😂😂 emin olmamakla beraber 😂😂😂 yarın 14. Günü canım doktorum 14. Gün yap pozitif olursa haber et demişti bakalım nasip 🤲🏻🥰
Minik95 denizinprensleri2 hahaha Ama olmasa neden ciksin ki 😂 hadi bir cikti iki cikti senin 10 keredir cikiyor 😂😂😂😂
denizinprensleri2 Minik95 hahahhaha 😂😂😂 bizi kandırıyor bu saklambaç oynuyor olmasın 😂😂 acaba şey olabilir mi canım doktor bana 2 tane iğne yazmıştı bir sağ bir sol koluma olmuştum
Minik95 denizinprensleri2 iyide ignenin etkisi 11 12 gunde geciyor seninki neden bukadar sursun ki Bence var Ama Cok yavas yavas cikiyor beta
Minik95 denizinprensleri2 Valla canim iyiyim cumartesi kan tahlili katlanmis mi diye bakacagiz pazartesi de doktora gidicem artik
denizinprensleri2 Minik95 gidene kadar 5 haftalık olsa canım erken dölllenme olmuşsa belki görürsün canım