Mumeray piremsesce aminn inşallah canım. Rabbim her isteyen bekleyen kuluna nasip etsin kucağına almayı çok güZel çok özel bir duygu tarifi yok. 🥰😍
ss-aa Sabisskalay doktorunuz izin verdi mi ? İçiyor musunuz ? Canım çok istemesine rağmen içemiyorum .
Addile piremsesce saglıksız şeyler normalde içmezdik kola canım kola çekiyor çikolata aramazdım sürekli bi tatlı krizi geliyor yumurta felan yerdim şimdi görmesin gözüm İnş saglıklı olur çocugum bide lokum var habire lokum alıyoruz 😂😂
Aleyncarla Srflkr gerçekten annenin içtiği sigara dumanının bebeğin ciğerlerine gittiğini mi düşünüyorsun 😯
Guler98 piremsesce ben çikolatadan ve hamburgerden pizzadan kısacası fast food’dan vazgçemedim geçemem 🥲
Helin21 merveosman2627 aynı dertten muzdaribiz. İlk 4 ay hic içmedim ama sonra resmen aşerdim içmek yetmiyor yiyesim geliyor. Günde bir tanecik iki tanecik derken şimdi 36. Haftamdaym 5′e 6′ya çıktı son günlerde. Çok üzülüyorum ama aklım da hep sigarada 😔
rukiyece Bende çok fazla cips tüketiyorum sağlıksız diye içim gidiyor ama bırakamıyorum Yumurta çok canım çekiyor Ekmek hiç aramazdım artık yemezsem doymuyorum bide geçen hafta sürekli çilek yedim 5 haftalığız daha Durumlar böyle
Mavisannesi2 merveosman2627 ben aylsrca içmedim ama şimdş son haftalarım diye dayanamadıö ve her gece bir tane içiyorum malesef ama son haftalar yani inşallah çok etkilemiyordur
Cylos piremsesce ben herşeyi yiyiyorum 😀asla doymuyorum ama zararlı şeylerden uzak duruyorum mümkün oldukça
Sabisskalay Cylos ayy ne kadar güzel bende haftada 1 bardak fln az iciyorum aslında görünce dayanamıuorım🙈😊