piremsesce Deniz59 bende gebeliğin başında domates yerdim annemde bende yemiş cinsiyetle alakası var mı bilmiyorm ama kızım olacak inşallah🤗
piremsesce Fatosef ben bilmem kaç yıl oldu kola içmiyorm hamilelikte canım ister gibi oldu dedim dur o kadar uzun süre içmemişsn şimdide içmezsen ölmezsin diye kndimi telkinledim🤣🤣
ogrencianne35 piremsesce ya çikolata yemiyorum da küçük dondurma o da her gün değil tabiki meyve tuketiyorum küçük bir kase nesquik o gene biraz daha iyi çikolataya göre o da her gün değil tabiiki 😂
piremsesce [silindi] evde yapıp yemek daha mantıklı dışarı da şu zamanda nasıl geliyo insan bilmiyo, gerçi de ki cips yiyen mi bunu diyo bana diye😀
[silindi] piremsesce disardan sevmem ztn baya evde esimde ben de ustasi olduk ama olmasamiydik bilemiyorum tabii😂
Sabisskalay Cylos ayy ne kadar güzel bende haftada 1 bardak fln az iciyorum aslında görünce dayanamıuorım🙈😊
Minicikkiz piremsesce Valla 58 kiloydum. Kola cips zararlı şeyleri eve sokmazdim çok nadir. Şimdi herşeyi yiyorum canım ne isterse. Ama dur demem lazım kendime 😅🙈
Nursel725 piremsesce hiç yemediğim herşeyi yemeğe başlamıştım ki şekerim yüksek çıkınca şak diye herşeyden vazgeçtim 😊
Masal53 EceZ aynen öyle çok şükür kavuşturana ama kilosu çok pahalı şimdilik yedim diye fiyatının düşmesini beklicem nasılsa hevesimi aldım 😛😛😛😛