AnayimBenAna_ Deniz59 bende ya Deniz59 bende domatese çok sardım bu ara yalnız değilmişim tuzlayıp tuzlayıp yiyorum :)
Secey53 AnayimBenAna_ 10 +3 günlük ve sürekli karnım acıkıyor ekmek aradı domates yiyorum bende sürekli 😀 yemek yapıyorum ama kokusu beni rahatsız ediyor midem istemiyor yemek 😔
Mumeray piremsesce hay maşallah sen sonuna gelmişsin kuzum bol bol muz tam buğday ekmeği kaşar peyniride ye kilo alsın bebiş. Rabbim bi avazda kucağına versin evladını inşallah 🥰😘 ben daha çok başında 8 haftalığım inşallah.
piremsesce Mumeray Allah razı olsun kuzum beklemedeyiz bakalım kızım ne zaman gelmek isterse 😍 sende dikkatli beslen inşallah bebişini sağlıkla alırsın kucağına🤗😘
AnayimBenAna_ Secey53 yemek ve ekmek yemek istemiyorum hep hamur işi ekşi tuzlu domates vs bende sulu yemek görmek bile istemiyorum :) az önce iki domates doğradım yedim yine :)
Cndntnr piremsesce benimde neredeyse her gün yemek istiyorum 16 haftalık oldum ama kendimi zor frenliyorum 🤯🤯🤯
Elcinoruc piremsesce Kesinliklee çiğ köfte ve ciips😍😍 Hatta iftardan sonra çiğ köfte yedim bunu yapmamam lazım ama kendime dur diyemiyorum 🤦♀️🤦♀️😂
ss-aa Sabisskalay doktorunuz izin verdi mi ? İçiyor musunuz ? Canım çok istemesine rağmen içemiyorum .
Mumeray piremsesce aminn inşallah canım. Rabbim her isteyen bekleyen kuluna nasip etsin kucağına almayı çok güZel çok özel bir duygu tarifi yok. 🥰😍