Deletedmom23234 Busss_ Yaa Maşallah sizee 🥰 evet çok güzel ve heyecan verici bir süreç gerçekten, bizde o yollardan geçtik siz birde hareketlerini hissedinn😘😘 mükemmel bir duygu 🤍
Busss_ Deletedmom23234 inşallah Rabbım o günleri görmeyi de nasip eyler gerçekten Allahı bir mucizesi düşündükçe hayran kalıyorum nasıl bir şey diye Rabbım hayırlısını hayırlı zamanda nasip eylesin insallah🌸🌸🌸
begumserdar93 Deletedmom23234 detaylı ultrason kaçıncı haftada giriliyor bende 20 haftalık oldum merak ediyorum tipini kızımın 😍 bir an önce detaylıya girmek istiyorum 🥰🥰
Deletedmom23234 begumserdar93 Merhabaa❤️ 20-24 arası yapılıyor 💕 ve devlette randevu yok haberiniz olsun 🤗 ben bugün Erbil Çakar’a randevu aldım 320 ₺. Diğerlerine göre çok uygun ve işini ehliyle yapıyor 🤍🌿
Yesimmmmi Umbilik 😀 bende her öuayneye gittiğimde doktor bu pipisi diyor 😁 her gittiğimizde bende birgün yeter artık tamam erkek biliyom dicem 🤣
Umbilik Yesimmmmi 😄😄 Bizimkiler arsız, ekran açılır açılmaz gösteriyor. Doktor söylemiştim cinsiyetini değil mi demeye başlıyor hemen. 😄
Deletedmom23234 Umbilik Hahaha yaaa ciddi misiniz 😅 bizimkinin eli kolu oynuyor, bacakları üst üste atmış öyle duruyor 😂 babam bana annen sana hamileyken sende kendini gostermiyordun diyordu😅 bana çekmiş galiba utangaç😂
Yesimmmmi Deletedmom23234 valalh 33 yaptım yapmaz olaydım yoruldum baskıyla bebek aşağı baskı yapmış kanamam oldu cok şükür 1 sürdü siz sakın son aya bırakmayın
Umbilik Deletedmom23234 Benim en küçük kardeşim de öyleydi doğduğunda öğrendik. 😄 Bizimki direkt ekrana dayıyor valla, yüzünü göreyim diye heyecanla ekrana bakıyorum sonu hüsran. 😄
MomHero2 Deletedmom23234 12 haftada bacak arası boş duruyor dedi. Tam olarak 16. Haftada öğrenirim ama ilk kızımda 13. Haftada öğrenmiştim
kucuktosbik27 Deletedmom23234 detaylıdada mı göstermedi 🙈 çok yaramazlar ya benimkide yüzünü göstermiyo 1 ay sonra doğacak öyle görürsün diyor doktor😅çok sağol ben bilmiyorum doğunca göreceğimi😂
Deletedmom23234 kucuktosbik27 Haklısınız valla sanki doğunca görmeyeceksiniz🤣🤣 bizim detaylı haftaya, merakla bekliyorum 😅
ozge_sblr Umbilik hahhaha benim oğlum da 13. Haftadan beri devamlı gösteriyor. Pek bir edepsiz sanırım bizim ki 🤭 hatta en son gittiğimizde doktor yumurta kesesi şunlar da dedi onu bile gördük 😂 daha 18 haftalığız bu arada 😂😂
ozge_sblr Deletedmom23234 en kötü bebiş doğunca öğrenirsiniz 🤭 sizin bebiş pek bir nazlıymış demek ki 😍 bende kontrole gitmeden önce çikolata ekmek yiyorum birde süt içiyorum içerde fıkkır fıkkır oynuyor 😂🤭☺️
Deletedmom23234 ozge_sblr Annesi gibi nazlı 😂 ya bizimki de oynuyor bugüne de baya hareketliydi ultrasonda kafa atıyordu hatta🤣 ama bacaklarını sımsıkı kapatıyor ya 😁
Deletedmom23234 Yesimmmmi İşte o yüzden cinsiyetini öğrenmek istiyorum ki çünkü sizin gibi herkes son haftalara bırakmayın alışverişi diyor 😘
Nuray11 Deletedmom23234 benimkide öyleydi doktor hatta işin zor doğurunca diye şaka yapıyodu ama hep bacaklarını kapatıyodu ve hep çikolata yiyodum anca 22 haftam biterken öğrenebildim işte😆
kucuktosbik27 Deletedmom23234 detaylıya girmeden azıcık tatlı bişeler yede kıpır kıpır olsun gerçi perinatologun zaten söyler gelmeden şunları yap diye☺️ inşallah öğrenirsin bu sefer canım☺️