Deletedmom23234 Canım anneler 🦋 ben bebeğimin cinsiyetini artık ne zaman öğrenicemm🥴 21 haftalığız her doktor kontrolünde farklı farklı şeyler yiyip içiyorum ama tık yok 😂 sizler kaçıncı Haftada öğrendiniz ? 🌸🕊️
Nuray11 Deletedmom23234 ben kesin olarak 22 haftamda öğrendim girmeden öncede çikolata muz ve bol su içmiştim
Deletedmom23234 Urasssss Haftaya giricem inşallah öğrenirim 🤭 bacaklarını sıkı sıkıya kapatıyor ne zaman gitsem 😂🤦🏻♀️
Yesimmmmi Umbilik 😀 bende her öuayneye gittiğimde doktor bu pipisi diyor 😁 her gittiğimizde bende birgün yeter artık tamam erkek biliyom dicem 🤣
ozge_sblr Umbilik hahhaha benim oğlum da 13. Haftadan beri devamlı gösteriyor. Pek bir edepsiz sanırım bizim ki 🤭 hatta en son gittiğimizde doktor yumurta kesesi şunlar da dedi onu bile gördük 😂 daha 18 haftalığız bu arada 😂😂
Deletedmom23234 Nuray11 Ben de çok şey denedim ama göstermiyor ya🤷🏻♀️ normalde çok hareketli bir bebek fakat ultrasonda bacaklarını kapatıyor hep 🙊
Nuray11 Deletedmom23234 benimkide öyleydi doktor hatta işin zor doğurunca diye şaka yapıyodu ama hep bacaklarını kapatıyodu ve hep çikolata yiyodum anca 22 haftam biterken öğrenebildim işte😆
eslemeslem Deletedmom23234 öğrenirsiniz büyük ihtimalle bana detaylıda da kesin bişey demedi tahmini söyledi dayanamadım kendi çalıştığım hastanedeki radyoloji uzmanı ile görüştüm o ultrason baktı da kesin cinsiyeti söyledi 😂
Muzay Deletedmom23234 AhahHbzhz bende yarın ikili teste gidicem 11 hafta 5 günlük olucak tam merak ediyorum belki cinsiyeti de öğrenir miyim acaba 😊
Ekim21 Deletedmom23234 bende bgn gttim 14.4 gunluk doktr emn deglm %51 kiz ddi ama degiseblr bn bnzttm sadce ddi 😂😂 ne zmn ogrencz yaa
Deletedmom23234 Ekim21 Hahaha sabredin dicem ama bende de artık sabır kalmadı😂 insan birşeyler almak istiyor ya 😍
Deletedmom23234 eslemeslem Ay ne mutlu size 🤗 bazıları doğuma kadar öğrenemiyor, öyle olmaktan çok korkuyorum 😂
Busss_ Deletedmom23234 ayy ne güzel ben ise ne zaman duy ma kalp atışını diye bekliyorum heyecanla sabırla haftaya duyacağım sonra da sanırım cinsiyet heyecanı başlayacak çok güzel bir duygu 🌸 Rabbım sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin 😘
Deletedmom23234 Busss_ Yaa Maşallah sizee 🥰 evet çok güzel ve heyecan verici bir süreç gerçekten, bizde o yollardan geçtik siz birde hareketlerini hissedinn😘😘 mükemmel bir duygu 🤍