Deletedmom23234 ozge_sblr Annesi gibi nazlı 😂 ya bizimki de oynuyor bugüne de baya hareketliydi ultrasonda kafa atıyordu hatta🤣 ama bacaklarını sımsıkı kapatıyor ya 😁
Deletedmom23234 Yesimmmmi İşte o yüzden cinsiyetini öğrenmek istiyorum ki çünkü sizin gibi herkes son haftalara bırakmayın alışverişi diyor 😘
AsenaEmre Deletedmom23234 23 haftalıkken detaylida öğrendim 🥰 oğlum olacağını perinatolojide de bakmıştı doktor 30 dakika boyunca ona bile gostermedi 🤣🤦
Tiko Deletedmom23234 ben 16ci haftamda ogrendim ama siz boyle diyince baldizima dogumhaneye girene kadar cinsiyetini soylemediler
kucuktosbik27 Deletedmom23234 detaylıya girmeden azıcık tatlı bişeler yede kıpır kıpır olsun gerçi perinatologun zaten söyler gelmeden şunları yap diye☺️ inşallah öğrenirsin bu sefer canım☺️
Deletedmom23234 kucuktosbik27 İnşallah ya 😍 özele gidicem bebeğim kendini göstermezse tolerans gösterebilir bence 😇
MercimekveAnnesi16 Deletedmom23234 bende öğrenemedim 13 haftalığız ve bidaha ki randevum 16.Haftalıkken ve gidemeyebiliriz yasak olacak söyleniyor 17 veya 18 haftalıkken gidicem heralde nasip bakalım sağlıklı olsunlar da rabbimin izniyle 🙏🏻🥰
Ayseee4238 Deletedmom23234 17.hafta da öğrendim 3kere gittim göstermedi dedim nazlı bu kesin kız.17.haftamizda pipisini direk gösterdi🤣
Deletedmom23234 Ayseee4238 Hahahah kıyamam minnosa 😘 benim içimden de kız veya erkek geçmiyor ama cevremdeki herkes kız diyor bakalım😅