alimerve Etk canım bende direk fl nin karşısında 48.33,cm yazıyor 25+5de gittiğimde ne demek oluyor bu
Etk alimerve canım fl boy uzunlugu 25. Haftaya göre baya uzun çıkmış doktor eğer sorun yok dediyse ya yanlış ölçümdür yada siz uzunsunuzdur ondan olabilir 🤔
Babyyyymother alimerve usg olcumlerinde kagitta iki farkli fl değeri oluyor benim öyleydi bir bak istersen seninde öylemi eğer öyleyse diğer değeri 7 ile çarparak buluyorsun
Krizantem_ Kevserrrr1 Yok demedi ondan sonra 1 defa daha gittim 32. Haftada 1900 cıktı gerileme 1 haftaya düşmüş ama genetik olabilir dedi çünkü bende zayıfım ama burada bebeğin kilosu benimkinden düşük olanlara normal demis doktorları bana 2 hafta geri demesi tuhafıma gitti .
Lezginka Ekvatoral keşke daha açıklayıcı olsalar, nasıl beslenmeniz gerektiğini ya da bunun normal olup olmadığını söylemedi mi pekii?
Ekvatoral Lezginka benim beslenmemin iyi olduğunu dikkat ettiğimi biliyordu doktorumuz o yüzden ayrıca belirtmedi. Sadece kilo için değil boy karın çevresi vs tüm ölçümler için dedi. Grafiği de gösterdi sonra nerede olduğumuzı eğrinin nasıl gittiğini
Babyyyymother Lezginka anladim canim benimkinde hep iki değer var küçük olan degeri 7 ile carpacagimi söylemişti degisiyor demekki ölçüm cihazına göre
Lezginka Krizantem_ bence hem boyu hem kilosu gayet normal, okuduğum bilgilerde referans aralığa uygun. Bazen doktorlarımızın beyni bulanıyor galiba
Krizantem_ Lezginka Boyu uzun kilosu düşük demişti olabilir her doktor farklı değerlendiriyor sanırım
Lezginka Raymalifalitiko ben de öyle görünüyorum dikkat et falan da demedi.. Kimisi şekerden şüpheleniyor, kimisi normal diyip geçiyor
Raymalifalitiko Lezginka benim dr şekerden dolayı dedi sanıyorum ki 1 hafta diyetle kontrol ettim seker düzenli çıktı suan bi problem yok bakalım doger gittiğimde ne diyecek.. Aslında bebeklerin biraz iri olması iyi değilmidir 🤔
Lezginka MKrasnic evet canım görülmedi öyle bi şey ki, ultrasna göre 10 gün kadar önde. Bu bilgiler çok net olmayabilir, sağlıklı bilgi verilse kafamıza takmıcaz😊
Lezginka Kevserrrr1 doktorunuza sorun bunu, yani beslenmeniz etkiler mi, ileride yakalar mı, 1 hafta hatta 2 haftanın normal olduğunu söylerler hep. Bana bunun bi sorun olmadığını söylemişti doktorum