Babyyyymother Lezginka anladim canim benimkinde hep iki değer var küçük olan degeri 7 ile carpacagimi söylemişti degisiyor demekki ölçüm cihazına göre
Lezginka Etk bazen yanlış ölçüm yapabiliyorlar, bunu da göz önünde bulundurmamız gerek. Çünkü orada Manuel bi ölçüm var, doktor işaretliyor cihaz ölçüyor. Ufak kaydırma bile etkileyebilir
Lezginka momlove1 evet canım, kıyastan ziyade şunu görüyorum, bazen doktorlarımız kafamızı karıştırıyor😊
Lezginka Znrr evet canım, doktorun dediği rakam da çok geride kapıyor. Açıklayıcı da değil. Üstelik çok da iyi bir hastanenin doktoru.. Devam edemicem kendisi ile😊
Krizantem_ Lezginka Boyu uzun kilosu düşük demişti olabilir her doktor farklı değerlendiriyor sanırım
MDT Lezginka canım 24. Haftada gittim ben en son o zaman boy 34 cm kilo 920 gram demişti. Ben kıyaslamaları doğru bulmuyorum. Her bebeğin gelişim seyri genetik vb faktörlerden dolayı farklı olabilir. Ancak doktorunuzla ilgili bir tereddüt ya da memnuniyetsizliğin varsa doktorunu değiştirmeni öneririm. Aksi takdirde güvenmediğin bir doktorla bu işin sonunu zor getirirsin
Ekvatoral Lezginka benim beslenmemin iyi olduğunu dikkat ettiğimi biliyordu doktorumuz o yüzden ayrıca belirtmedi. Sadece kilo için değil boy karın çevresi vs tüm ölçümler için dedi. Grafiği de gösterdi sonra nerede olduğumuzı eğrinin nasıl gittiğini
Aysima25 Lezginka benim 28. Haftam da 33 cm 1100 gr dı bebeğim , benim ve eşimin boy ortalaması 1,65 falan . Minyon bir bebek olacak dedi normal karşıladı 🤷🏻♀️ Aynı durum ..
kelebek15 Lezginka gidecektim aslında bayan olsun istedim doktorum. sonradan bülent beyde karar kıldım tavsiyeyle.onunla devam ediyoruz
Raymalifalitiko kelebek15 merkez prime’a mı gidiyorsunuz. Orda da Bülent ve Aslıhan isminde dr var da 🤔