SimgeAydn Memmedovaa1 ama 11. Günü ilk yapışım koyu çıktı yumurtlama 4 gün sürmüyor mu ? 12. Günümde çizgi bi tik daha silik çıktı. Acaba yumurtlama günümün 4. Günü müydü 11. Gün
Memmedovaa1 SimgeAydn yumurtalama gunu bir gun olur yumurtla catlamasini soyluyorum,buyuyor ve catliyor,catladiktan sonra 3,4 gun canli kala biliyo belki
SevgiBasaran Ben yumurtlamadan 4 gün sonra her gün test yaptım negatifti 11.gün hafif silik çizgiyle pozitifi gördüm ve kan verdim beta hcg 32 değeriyle hamileliğimi öğrendim. Şu an 8+3 üz çok şükür 😍
SimgeAydn SevgiBasaran yumurtlamamın 14. Günü bugün test yaptım tek çizgi çıktı yarın tekrar yapsam fark olur mu acaba
SevgiBasaran SimgeAydn benim 10. Gün negatifti yani silik çizgi yoktu. 11.gün sabah tekrar denedim ve silik çizgiyi gördüm çok şükür. İnşallah sizin de öyle olur, geç döllenme olmuş olabilir.
Bfduam Yavuzz artar inş canım, evet bildirimler gitti ondan bulması zorlaştı. O postta var mıdır diye konuşuyorduk hamd olsun ki varmış:) Beyaz akıntı adete kaç gün kala başlamıştı? Yoğunluğu nasıldı, su gibi mi?
Yavuzz Bfduam Aynen çok şükür canm ınslalah artar bakalım perşembe yine kan vericem . Adete 10 gün varken başladı canm şuan hala geliyor çamaşırım da izi belli oluyor 😁çok değişim yapıyorum günde bide belinde çok ağrıyordu hala ağrıyor ama biraz daha hafif
Mucizem0825 SevgiBasaran testiniz resmi var mi bende yaptimda aderim 3 gun kala yani dun hemen cikmadi ama pembe bi cizgi var yani 2.cizgiyi goruyorum ve kafama cok karisk ☺