Hatice-31 Meraklianne06 ben hemde küçükl mucizem tedaviyi bıraktım ve bıraktığım ay oldu çok şükür bugün kan tahlili yaptım pozitif 14 gün pozitif
Mrd3__ Meraklianne06 Canım ben erken gebelik testi ile 13. Günde 5 TL ile olanlada 15. günde gördüm çok şükür rabbim isteyen Herkese nasip etsin inşallahhhhh ikiz ikiz 🤰😅🤰😅
Mucizem0825 SevgiBasaran suan kam vermeye gidiyorum sqglik ocagina insallah vardir insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hatice-31 Mrd3__ içini ferah tut Rabbim bu güzel ayda güzel haberler nasip etsin geç döllenme de olabilir ben gebe olduğumu bilmiyordum çok alınganlaştım ablam yap dedi yaptım şükürler olsun inşallah senin de güzel gelişir iki gün arayla testi tekrarla🌸🌸
Mrd3__ Verdiğim zaman 15 günlüktü ve 75 çıktı bugün doktoruma gittik bir sıkıntı yok sol taraftan gelmiş bebeğin yarın yine kan tahlili ver dedim ama uyuyamıyorum biraz korku var içim de 4 yıl sonra rabbim nasip ederse ilk defa hamile kalicam
Hatice-31 Mrd3__ bak bir sıkıntı yok canım olsa doktor söylerdi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻