denizinprensleri2 CansuDRY olur inşallah canım bende geçen sene kürtaj oldum bebek sezeryan yerine yapışık geliştiği için iki oğlum var biri 7 biri 6 yaşında 🥰
CansuDRY denizinprensleri2 Maşallah Allah bağışlasın. İnşallah pozitif sonucu görürsün. Benim Kızım 8 yaşında, oğlum 16 aylık. 3.bebek için tedavi olmadım. Zaten emziriyorum. Korunmuyoruz. Olursa olur dedik.😊
Memmedovaa1 Bebek9898 yok aslinda yumurtalamam 19cu gun oldu canim biraz gec oldu, adetimden 2 gun sonra yapmiwdim pozitiv gostermisti adet olacagim gun ise tek cizgiydi
Ruzgarperisi eslemeslem ya tişörtüm deyince bile acı hiss ediyorum şuan. Hiç böyle olmazdı. Hep diyorlardı burda hamile kalmaya yakın yüzüstü yatamiyorum göğüs agrisindan.bende hep sasirirdim nasıl oluyor ki.normalde bende hamile kalınca ağrı hiss edərdim ama bu kadarını ilk kez hiss ediyorum. Sızısı inanirmisin şuan beni mahvediyor. İnşallah haber veririm güzel bir haber alırsam ☺️🤲
CansuDRY Meraklianne06 Laboquick normal kaset test. 18′i gördüğüm test 3. testti. Aşırı silik çizgiyi gördüğümde muhtemelen değer 5-10 arası bir şeydir.
Sakinem212 Meraklianne06 yumurtlamadan 18 gün sonra pozitif görmüştüm ilk bebeğimde şimdiki beklentim yumurtlamadan sonrası 17 günüm 20 olsun test yapacam adetim 3 gün geçti hakkımızda hayırlısı olsun ☺️ umarım güzel haberler alırız
Bfduam Yavuzz çok sevindim:) Postumda uzun uzun yazışmıştık hatırlarsan, Gözün aydın:) Günün geçmiş miydi, belirtiler neydi?
Yavuzz Bfduam sağol canm benim evet hatırlıyorum sana yazacaktım bildirimler gitti sanırım sorun vardı bulamadım seni .belirti olarak beyaz akintim çöktü canm bide dış fırçalarken macundan çok midem bulanıyordu 😁istedim için günleri de değerlendirdik 4gun kala test yaptım çok çok silkti dün kan verdim bugün aldım sonuçları 145 çıktı ınslalh artar 🤲
SimgeAydn Memmedovaa1 merhaba yumurtlama gününün ilk günü mü baza alınıyor ? Ben adetimin 11. Günü ovulasyon testi yaptım ikiside koyu çıktı 12. Günü yaptım hafif silik çıktı. Anlayamadım yumurtlama günüm hangi gün olduğunu
Bfduam Yavuzz artar inş canım, evet bildirimler gitti ondan bulması zorlaştı. O postta var mıdır diye konuşuyorduk hamd olsun ki varmış:) Beyaz akıntı adete kaç gün kala başlamıştı? Yoğunluğu nasıldı, su gibi mi?
SimgeAydn Memmedovaa1 ama 11. Günü ilk yapışım koyu çıktı yumurtlama 4 gün sürmüyor mu ? 12. Günümde çizgi bi tik daha silik çıktı. Acaba yumurtlama günümün 4. Günü müydü 11. Gün