Ozlemflz Ozlmcgrci ben 5 haftalık biliyordum kanamam olduğu icin gittiğimde 6+2 haftalık demişti dr.kalp atışı henüz olmamıştır dedi 7 haftada anca duyuldu
Ozlem34056 Ozlmcgrci 2. Bebeğim benim çok normal adet olmuyorum başka sorun yok dokuz ay boyunca böyleydim hep masallah sizin nasil gidiyor
Ozlmcgrci Nurtrky kese yi 4 haftalikken gordum cnm gecen hafta gitmiştim doktorum 1 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi ozaman zaten 6 hafta 5 gunluk olacak sanirim
Ozlmcgrci Ozlemflz oyle olmus olsa doktor bana 1 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demez di diye düşünüyorum
Zuhranas Ozlemflz o haftalarda kalp atışları belli olsada dinletmiyorlar çünkü bebeğe zarar veriyor kalp atışlarının dinlenmesi 5+6 da doktorum kalp atışını gördü ama bana dinletmedi
Nimet16 Ozlmcgrci ben 5.6 da bebeği ve kalp atışını vajinal muayenede gördüm ve duydum sizde duyarsınız
Ozlemflz Ozlmcgrci Ozlmcgrci tabiki bebeğin durumuna göre degisir sanırım bizim günlerimizle doktorların söyledikleri başka oluyor yeterki sağlıklı olsunlar.