Elcnbykckr 5+5im bende arada belim ağrıyor kasıklarım da az ağrı oluyo saniyelik göğüslerim acıyo daha kontrole gitmedik yarın kontrolüm
Zuhranas Ozlemflz o haftalarda kalp atışları belli olsada dinletmiyorlar çünkü bebeğe zarar veriyor kalp atışlarının dinlenmesi 5+6 da doktorum kalp atışını gördü ama bana dinletmedi
kivirciginannesi Ozlmcgrci 5+0 ım. 3 gün sonr randevum, ama kalp atışının duyulacağını sanmam. Ben keseyi görsem şükredecem. Erken farkettim gebeliği, şimdi endişeliyim halen
acemianne78 Ozlmcgrci ben de 5 haftalık diye doktora gittim geçen hafta ama kese gözüktü ama 3 mm civarında çok küçük kese gözüküyor dedi 3 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi anlamadım çok geç değil mi 3 hafta
Esragnss Ozlmcgrci ben yarın itibariyle 8. Haftama giricem salı günü kalp atışı için gidicem inşallah🤲🏻
Ozlmcgrci yagmur_vera dogum evinde randevu vermiyorlar ozel de baya bi zamlanmis onun icin üniversite ye gidiyorum gayette memnunum cok kibar davraniyolar
yagmur_vera Ozlmcgrci Ozlmcgrci Hayır ben Aydınlı değilim yabancıyım burada. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde Medinova da Burcu hanıma gittim.