Nimet16 Ozlmcgrci ben 5.6 da bebeği ve kalp atışını vajinal muayenede gördüm ve duydum sizde duyarsınız
Ozlmcgrci Ozlemflz oyle olmus olsa doktor bana 1 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demez di diye düşünüyorum
Ozlemflz Ozlmcgrci Ozlmcgrci tabiki bebeğin durumuna göre degisir sanırım bizim günlerimizle doktorların söyledikleri başka oluyor yeterki sağlıklı olsunlar.
Elcnbykckr 5+5im bende arada belim ağrıyor kasıklarım da az ağrı oluyo saniyelik göğüslerim acıyo daha kontrole gitmedik yarın kontrolüm
Zuhranas Ozlemflz o haftalarda kalp atışları belli olsada dinletmiyorlar çünkü bebeğe zarar veriyor kalp atışlarının dinlenmesi 5+6 da doktorum kalp atışını gördü ama bana dinletmedi
kivirciginannesi Ozlmcgrci 5+0 ım. 3 gün sonr randevum, ama kalp atışının duyulacağını sanmam. Ben keseyi görsem şükredecem. Erken farkettim gebeliği, şimdi endişeliyim halen
acemianne78 Ozlmcgrci ben de 5 haftalık diye doktora gittim geçen hafta ama kese gözüktü ama 3 mm civarında çok küçük kese gözüküyor dedi 3 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi anlamadım çok geç değil mi 3 hafta
Esragnss Ozlmcgrci ben yarın itibariyle 8. Haftama giricem salı günü kalp atışı için gidicem inşallah🤲🏻