EsAy1 Mouradi ne dincelmek ay baci Dunen 6 dan oyagam bugunde 6 ya qalmiw durdum cetin yatam tay. Sen saat necede gordun texminen? Biz tezden 7ye qalmiw evden cixdiq.
EsAy1 Mouradi Sabahin xeyir baci. Necesen?Yox baci axwam eve qaranliqli gelmiwik. 8in yarisi ordan cixmiwiq
Elifemirhan Minik95 Canm hevesini kırmak gibi olmasın ama çizgi yok yani o testelerde genelde olunca daha belirgin birşey oluyo bu negatiflik çizgisi kendini iyice belli etmiş rabbim nasip eder inşallah
EsAy1 Mouradi Hecne baci mende bildiyin weyler ) Ona gore. Necesen baci? Peride duzelseydi orda rahat daniwardiq
Mouradi EsAy1 Can bacı ❤️ Daha bele danışmaqla hecne başa düşmürem inanki ay bacı 🤦🏻♀️ heye deme daay, imesajdanda alınmır danısmaq malesef 🥺😣😣 yaxsıyam bacı dişim çıxır ağrıyır biraz 😒 sen necesen neynirsen bacı ? ❤️
EsAy1 Mouradi Salam baci necesen? Nece gundu melum meslelerden imkan yox idi girim. Hardasa 1 hefte 10 gun yene imkanim olmuyacaq. Belke gire bilmedim bura aldindira bilsem girib yazacam. Ozunnen mugayet ol
Mouradi EsAy1 Salam bacı Şükür belede, boyy bacı yene ? Her ay olmalıdılarda mütleq 😣😣 can bacı narahat qoyma girmeye imkan olanda yaz 🥺🥺❤️ Sende bacı
Mouradi EsAy1 Salam bacıı hardasan yox idin neçe güün 😣😭😭 Yaxşı olasan bacı,teksiz yoxsa nece ? Şükür bacı yaxşıyam eve gelmişem ele, nebilim bacı esebi idim bildin kime 😄🤦🏻♀️ sen neynirsen bacı? Özel gelseydi da danışardıq
EsAy1 Mouradi he baci evde deyilem Ona gore wifide yoxdu. Hee ozel olsa yazardim etrafli. Sen neynirsen?