Mouradi EsAy1 Ay bacı niye bele ağrısın keçmey bilmir? Nebilim bacı soyuq olub ona gore ağrıyıram 🤦🏻♀️
EsAy1 Mouradi Wukur baci agrimiram. Yaxwiyam. Hecne uwaqlarda yaxwidi. Balaca yatib boyukde mutike baxir. Sen neynirsen?
Mouradi EsAy1 Can bacı teki yaxşı olasan uşaqlarda ele ❤️😍 heç bacı mende ele bildiyin kimi biraz sıxılıram nese
Mouradi EsAy1 Peridede özel msjlaşma gelib bacı, men aça bilmedim ama. Aça bilsen açarsan danışarıq orda ❤️
EsAy1 Mouradi Salam baci necesen? Praqrami silmiwdim. Beyaq yuklemiwem. Periyotda yene silinib ozel mesajlawma
Mouradi EsAy1 Salam bacı Şükür yaxşı sen necesen? Getdin bacı? hee mende ele indi girdim gördüm gedb oyun oynuyurlar temiz🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mouradi EsAy1 Caan bacıı saxlasınlar sende qeşey dincel )) ❤️Dünen yoldaydıq ele baxdım maşın keçdi sene oxşatdım çox hemde 😄😄 yaxşıyam bacı mende bildiyin kimi, hava dehşet küleydiye 👀
EsAy1 Mouradi ne dincelmek ay baci Dunen 6 dan oyagam bugunde 6 ya qalmiw durdum cetin yatam tay. Sen saat necede gordun texminen? Biz tezden 7ye qalmiw evden cixdiq.