EsAy1 Mouradi he baci evde deyilem Ona gore wifide yoxdu. Hee ozel olsa yazardim etrafli. Sen neynirsen?
Mouradi EsAy1 Hee bildim bacıı, demey day 😣 menemde bacı evdeyem ele bildiyin kimi, aybaşını gözleyirem hekime gedm
Mouradi EsAy1 Salam bacı Şükür sen yazanı yaxşı 😣😣❤️ Gözüm qalıb ele son ne vaxt girmisen deye, sen necesen neynirsen? Evdesen bacı? Eslinde bacı bugündü keçen ay gecikdi 1 gün deye sabahıda gözleyecem görüm ne olur, ama aybaşı olacam deyesen🤦🏻♀️
EsAy1 Mouradi Wukurlu olasan baci . Hee day girecem tez tez. He evdeyem. Yaxwi olasan baci.Allah xeyirlisiyle sevindirsin seni. Ne xeyirlidirse o olsun baci senincun
Mouradi EsAy1 Cann bacı yaxşıı 🥺🥺 sende yaxşı ol bacım❤️ Amin can Allah kömeyin olsun. görüm eger gecikse aybaşım test edecem
EsAy1 Mouradi InwaAllah xeyirli wad xeber gorersen baci. Hee ozel acilsaydi yaxwi olardi. Adam bele daniwa bilmir
Mouradi EsAy1 İnşaAllah can ❤️ Deme da 🤦🏻♀️ Sen neynirsen bacı? Yuxuda yene gordum test edirem 2 xett 😄
Mouradi EsAy1 Salam bacı yaxshiyam sen necesen? Aybashinin bitmeyin gözleyirem hekime getmek ucun, ele bildiyin kimi davetsiz misafir çox gelir heç gelmemişdi ona eseb oluram 😩 sen neynirsen bacı evdesen? Darıxdırırsan yazmamaqla 😔
EsAy1 Mouradi Salam baci necesen? Evde deyilem men rayondayiq. O gunki mesajnda mene dunen Yox siraga gun catib. Burda internet yoxdu mbni 2 gun evvel goturmuwem. Ne olsa Burda yazarsan.
Mouradi EsAy1 Yaxsi olasan bacı yaxsiyam Şukur, hee bildim bacı eybi yoxdu. Narahat qaldım mende yazmadın. Yaxsi bacı ❤️