Mutluaile1 Gul-42 evet işte birazda öncesiyle alakalı.. Mesela çok uzun zamandır yumurtanin beyazını da yiyemiyorum malesef ki ilkokuldan sonra yumurta bende bitti suan sarısı da beyazı gibi kokuyormus gibi geldiği için onuda yiyemiyorum ama yumurtayı yemeyi gerçekten isterdim denedim ama imkanı yok
aysimaninveprensinannesi Yumurtanin her hali ve tatli olan hersey cok severdim tatloyi 3 aydir cikolatanin kokusuna bile tahammul edemiyorum
Cansutrn begum1 gaviscon bende işe yaramamıştı rennie ile değiştirdik soğuk salatalık ve maden suyu da işe yarıyor bende kesiyor bir süreliğine eğer hala geçmezse o zaman rennie kullanıyorum
OmrPmk14 🥚 Yumurta, 🥩 Et, 🐓Tavuk kokusuna bile dayanamaz durumdayım maalesef halbuki bol bol tüketmemiz gereken bir dönemdeyiz 🥲
Ankara_06_ begum1 Görmemiş gibi yediğim hamburgerin yüzüne bakmaz oldum. Et ve tavukdan da tiksindim. Canım hep bol ekşili salata istiyo hafif şeyler yemek istiyorum. Yağlı sulu yemekleri midem kaldırmıyo istemiyo.
Denizzz88 begum1 ay benim hiçbişey olmadı normalde de hiç ayırt etmem zaten yine herşey yedim maşallah 😂