Vosvosgil Bende salçalı yemeklerden tiksinmiştim ama geçti hala devam eden şey ise lahmacun eşim yese duş aldırıyorum kokuyosun diye hala
Zuhallahlt begum1 cikolatali olan her şey, et, kahve onceden hergun kahve icerdim kahve icmeden günüm gecmezdi şimdi cok tiksiniyorum
Sultan34demir begum1 patates ya nefret eder oldum kokusuna bile tahammül edemiyorum halbuki önceden çok yerdim
Buketkucuk begum1 keşke bende cipsten nefret etsem🙈 Haşlanmış yumurtadan artık haz etmez oldum çünkü yemekten bıktım….Ve tam bir havuç bağımlısı oldum 😄
Ckfksldlflglglsks begum1 yoğurt 🥺 en sevdiğim şeylerden biriydi başlı başına tüketemiyorum kesinlikle küf kokuyo geliyor, limon kolonyası birde çürük bir koku geliyor
Kbrfrk En başta soğan ve yumurta öyle b kokuyo ki normalde çok severim ama yanına yaklasamiyorum. Marul domates ve zeytin de kokuyo
TubaKaratas begum1 soğan, sarımsak, nane, yağda yumurta salam tavuk yoğurt çikolata zeytin bazen ekmek bile hoşuma gitmiyor o kadar şeyden soğudum ki abur cuburları saymıyorum bile
Gizematlasada Türk kahvesi günde 5 bardak içerdi. Suan zorla 1 bardak , filtre kahve latte vs aşığıydım şuan kokusuna tahammülüm yok . Sadece kola ve tatlıyla hayatımı sürdürebilen ben aslaa ağzıma alamıyorum canım hep tuzlu istiyor yemeklere tuz atmazdım şimdi az geliyor en tuzlusu bile ama tehlikeli olduğu için dikkat ediyorum :/ ekşii tuzlu oh mis . Ama ağzımda da hep acı tat :(