MerveToraman begum1 deli gibi tatlı yiyen ben 2 aydır tatlı herhangi bir şeyi ağzıma süremiyorum. Çaya şeker atmayı bile bıraktım 🤦🏼♀️
Nundiyebiri 1pearl al benden de okadar 1 kilo salata ile yapılan cacıgı yerdim hamile kaldım domates deyse bile o domatesi yiyemiyorum
MomHero2 begum1 tavuk soğan sarımsak asla yemem. ilk hamileliğimde süt mısırdan tiksindim hala paketine bile dokunamam
Alminanin_Annesi61 27 haftalık olduk hala yumurtadan nefret ediyorum geçmedi bi türlü ve soğan kokusundanda tiksinti geldi🤷🏻♀️ türk kahvesi her gün içen ben hamileliğim boyunca bi kere canım cekmedi.
begum1 Gulseminhaliscelik ben normalde agzıma sürmem soğanı hamileliğimde o kadar güzel geliyo ki soğanın tadı neyi sevmezsen hamilelikte onu canın çeker yersin demişlerdi doğruymuş
Mutluaile1 Gul-42 evet işte birazda öncesiyle alakalı.. Mesela çok uzun zamandır yumurtanin beyazını da yiyemiyorum malesef ki ilkokuldan sonra yumurta bende bitti suan sarısı da beyazı gibi kokuyormus gibi geldiği için onuda yiyemiyorum ama yumurtayı yemeyi gerçekten isterdim denedim ama imkanı yok
noktaninannesi Soğan çiğ pişmiş fark etmiyor gün içinde eşim yese bile kokusundan anlıyorum o derece sarımsak sıvı yağ ve tereyağı yumurta hindistancevizi
Mmerrvee begum1 tavuk, balık,soğan ((özellikle çiğ),sıvı sabun,bulaşık makinası deterjanı görmek ve kokusunu almak istemediğim şeyler.
Mutluaile1 Ozge890 bende hala durum aynı önceden de pek sevdiğim bi sey değildi ara sıra yerdim ama eşim çok seviyor abartısız 2 güne bi yiyebilir ama ben yiyemiyorum pisiririm kokusu falan etkilemese de yiyemiyorum