Ozge890 begum1 kırmızı et haşlanmış yiyemiyorum hele sana etiyse icim bi tuhaf oluyor koyunun etinin sadece kavurma tarzisiyla yiyorum kaynanam bi kere dana eti kavurmustu igrenc kokuyordu o günden sonra etten tiksindjm
Dilekcnkn begum1 Turşu yedim ilk haftalar soğudum ikinci oğlumda tavuğu karatmıştım şimdide tavuk yemiyorum et de ☺️
Feyzablbl Mutluaile1 ilk zamanlar aklımdan yanlışlıkla geçse bile kosa kosa kusmaya gidiyordum. 5 aylığım adını söylemekten duymaktan korkarim.. öyle bir igrelti
Mutluaile1 Ozge890 bende hala durum aynı önceden de pek sevdiğim bi sey değildi ara sıra yerdim ama eşim çok seviyor abartısız 2 güne bi yiyebilir ama ben yiyemiyorum pisiririm kokusu falan etkilemese de yiyemiyorum
Cansutrn Ben ne balık ne beyaz ne kırmızı et yiyemiyorum midem kalkıyor hemen süt kefir yumurta anında bulantı yapıyor haftaya geldik az kaldı inş:)
Stella Suheyla06 ben yumurtayı çok severdim. 27 haftalık hamileyim son bir aydır çok iğrenç kokuyor burnuma. Doğumdan sonra düzelir inşallah.
ebrr1048 begum1 ben bişeye takıyorum mesela 1 hafta boyunca sürekli onu yiyorum sonra bidaha göresim bile gelmiyo 😂
busegrr begum1 türk kahvesi aşığıydım fincan değil direkt kupayla içerdim her gün ama gebe kaldıktan sonra ağzıma süresim gelmiyor😒🙄
Nundiyebiri 1pearl al benden de okadar 1 kilo salata ile yapılan cacıgı yerdim hamile kaldım domates deyse bile o domatesi yiyemiyorum
Fetfet Cok tavuk severim ama suan kesinlikle yiyemiyorum,birde bulgur pilavi adina bile tahammulum yok 🤢
evaburak95 begum1 turşuyu her yemeğin yanında tüketen ben gebeliiğimi öğrendiğim günden beri yiyemiyorum
Gizem_lina05 begum1 balık sevmezdim asla yemezdim şimdi kokusuna bile dayanamıyorum Allahtan yaz geldi🤲🏻😔
begum1 Gulseminhaliscelik ben normalde agzıma sürmem soğanı hamileliğimde o kadar güzel geliyo ki soğanın tadı neyi sevmezsen hamilelikte onu canın çeker yersin demişlerdi doğruymuş
Eymennannesii Soğan ve sarımsak🥺 hamilelik oncesi çiğ yedigim seylerden suan adını duymak istemiyorum ve bu yuzden çoğu yemekten vazgectim😔
Alse35 Pizzaaa 🤢kahvaltılık olanlarına bile tahammülüm yok sitelerde bile karşma çıksa hemen midem bulanıyor 😢