yunusemreninannesii Fatili Allah yar ve yardımcınız olsun inş sizinde inş kolay bir doğum nasip etsin Allah
123deryakulce Fatili Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor. 2li testin olsun, detaylı ultrosanu falan yaptırabildiniz mi?
Fatili 123deryakulce 2ki testi yaptıracaktim faaliyet olmayınca cikamiyoruz eşim asker olduğu için o yüzden geç kaldım detaylı da gitmedim daha 5 aylık olsun öyle gideyim diyorum bekliyorum yani canım
mavisahinn yunusemreninannesii bende şırnak merkezdeyim kontrole cizreye gidiyorum cengiz hocaya gidiyorum hemen tıp merkezenin yanındaki bina cengiz çoksuer cem hocaya da gittim ama cengizin ultrason makinası çok güzel acayip böle yakından gösteriyor 4d siyah beyazkende renkliykende herşeyi o kadar belliki iki türlüde gösteriyor cem hocanın bilgi verişi çok güzel ama ben sırf bebişimi görebilmek için en çok cengiz hocaya gidiyorum :))
yunusemreninannesii mavisahinn Cengiz hocanın muayenesi ne kadar birde renkli usg çıktı veriyormu acaba 🥰
mavisahinn Atak bende şırnak merkezdeyim kontrole hem cem hocaya geliyorum çok bilgi verdiği için hemde yan binasındaki cengiz çoksuere geliyorum oda çok tatlı bi hoca ve makinesi efsane güzel doğum yapan arkadaşlarımda memnun
mavisahinn yunusemreninannesii evet veriyor 100 tl 20 gün içinde tekrar giderseniz ücretsiz ve gerçekten muayne bitsin istemiyorum kocaman bi ekran koymuş önünüze baştan sona video çekiyorum hocam renkliye geçelim artık diyorum hemen bebek uygun pozisyondaysa yüzüne odaklıyor ve ta taam ağzı burnu gözleri çok net karşımda annesi yesin 🥰
123deryakulce Fatili sağlık ocağı demir vb. Vitaminlerini veriyor dimi. Yediğine içtiğine sağlığına dikkat et Allahın izniyle bişey olmaz, tavuk, balık, kuru yemiş, meyve, sebze ağırlıklı beslen.
Fatili 123deryakulce veriyor canım kullanıyorum onları beslenememe dikkat de ediyorum yine de kan degerim düşük. Hayırlısı ile burdan kurtulaydim Rabbim kimseyi darda koymasin
Gokce_21 Ozgecann1rbn bzde şırnak merkezdeyız.mecburı görev,sırf parası ıcın gelmedık yane.ayrıca gercekten cok kötü bi şehir.Allah bır daha nasıp etmesın,görev suremız dolunca hemn gıdıcez bu sehırden durulacak gıbı degıl,duranlarada kolaylıklar dılerız…
Cagla-91 Biz de Şırnak Merkezdeyiz. Geçen hafta Cengiz Hoca’ya gittik pek memnun kalamadım. Çünkü fazla ilgilenmedi🙁 bugün Turan Hoca’ya gittik. Ben sevdim onu en azından ben sormadan her şeyi söyledi 😀
yunusemreninannesii Cagla-91 valla şaşırıyor insan kime gideceğini bende ilk turan hocaya gittim kendisini sevdim ama içeri girmemle çıkmam bir oldu toplam ultrasyon karnıma değdirmedi ve konuşması 48 saniye hesapladım yani 🤣Cem hoca çok iyi onunda cihaz berbat
mavisahinn Cagla-91 cengiz hoca evet dediğiniz gibi biraz sormanız konuşturmanız gerekiyor ama onunda cihazı çok iyi değilmi ya renkli galan çok güzel görünüyor 😄
Attbianne Hale_ee onlara göre asker paradan başka bişey düşünmez kendilerini öyle avutuyolar komik olan şu ki kendim sağlıkçı olarak asker eşimden daha kötü mobinge maruz kaldım sirnakta tek sebeb batılı olmamdi onlar bizim dogudaki varlığımızdan rahatsiz gerisi hikaye okul yapılır bombalar öğretmen gelir şehit ederler saglikciyi taslarlar sonrada mağdur edebiyatı herkes geçsin insan Sevgisi ayaklarını biz kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz
Sedosss2 yunusemreninannesii canım ben seraf hocaya gidiyorum aşırı memnunum. O Cem dedikleri ne olduğu belirsiz adama kesinlikle gitmeyin. Bana bebeğin plesantası kanala girmiş erken doğum yaparsın sezaryen olursun falan diyip beni korkuttu. Sabahına kendi doktorum seraf beye gittim kesinlikle öyle bir şey yoktu. Milattan kalma makinelerle iş yapıyor. Şeref bey günümüz doktorlarından gayet relax ve bilgili. Hamileliğimin başından beri ona gidiyorum 32. Haftadayım hiç sorun yaşamadım çok şükür. Bir akşam ağrım oldu mecburen tıp merkezine o Cem’e gittim beni bi gömmediği kaldı. Hamile kadın o kadar korkutulur mu? Meğerse idrar enfeksiyonu geçiriyormuşum, onun söyledikleriyle alakası yok
yunusemreninannesii Sedosss2 ben birde seraf hocayı denicem birde Cengiz hocayı 🤣hepsini deniyim yolum uzun daha 22 haftalığım
SCSA Sedosss2 cem.cengiz hoca yi asla tavsiye etmiyorum cok labali konusan bi adam.Arti 5 ay boyunca arkadaşıma senin erkek bebeğin olacak dedi 6.ayda arkadas baska bi doktorlara gitti kız dediler.
Sedosss2 yunusemreninannesii detaylı ultrason mu taramadan mı bahsettiniz bilmiyorum ama eğer ki detaylı ultrasonsa diğer doktorlar ücretsiz muayenene esnasında yapıyorlar zaten.
yunusemreninannesii Sedosss2 evet doktor beyde bana dedi ben detaylı söylüyorum sana herşeyi ekstra detaylı yapmana gerek yok demişti bende yapmadım