Drya37 123deryakulce ne güzel arkdsm vr oralı cizredemsnz yoksa Şırnak merkezdemı doguma Kastamonu ya mı gdcek sn
Drya37 123deryakulce hmm hadi hyrlısı sglıcakla kucagımıza alırız ınsallah ben smdılık burdayım malesef ☺️😔
Fatili yunusemreninannesii Kesinlikle katiliyorum bende Beytüşşebapdayım benim durumum sizden de kötü bi kadın dogumcu yok mecburluktan aile hekimine gidiyorum o kadar berbat ki anlatamam 4 buçuk aylık hamileyim iki defa kadın doguma gidebildim herkes haftada giderken. Şırnak merkeze geliyim desem bi 3 saat yol çek ilerde sancim tutsa doğuracak bi yer Yok o yüzden mi şırnakı savunmaya çıkmasın kimse
yunusemreninannesii Fatili Allah yar ve yardımcınız olsun inş sizinde inş kolay bir doğum nasip etsin Allah
123deryakulce Fatili Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor. 2li testin olsun, detaylı ultrosanu falan yaptırabildiniz mi?
Fatili 123deryakulce 2ki testi yaptıracaktim faaliyet olmayınca cikamiyoruz eşim asker olduğu için o yüzden geç kaldım detaylı da gitmedim daha 5 aylık olsun öyle gideyim diyorum bekliyorum yani canım
mavisahinn yunusemreninannesii bende şırnak merkezdeyim kontrole cizreye gidiyorum cengiz hocaya gidiyorum hemen tıp merkezenin yanındaki bina cengiz çoksuer cem hocaya da gittim ama cengizin ultrason makinası çok güzel acayip böle yakından gösteriyor 4d siyah beyazkende renkliykende herşeyi o kadar belliki iki türlüde gösteriyor cem hocanın bilgi verişi çok güzel ama ben sırf bebişimi görebilmek için en çok cengiz hocaya gidiyorum :))
yunusemreninannesii mavisahinn Cengiz hocanın muayenesi ne kadar birde renkli usg çıktı veriyormu acaba 🥰
mavisahinn Atak bende şırnak merkezdeyim kontrole hem cem hocaya geliyorum çok bilgi verdiği için hemde yan binasındaki cengiz çoksuere geliyorum oda çok tatlı bi hoca ve makinesi efsane güzel doğum yapan arkadaşlarımda memnun
mavisahinn yunusemreninannesii evet veriyor 100 tl 20 gün içinde tekrar giderseniz ücretsiz ve gerçekten muayne bitsin istemiyorum kocaman bi ekran koymuş önünüze baştan sona video çekiyorum hocam renkliye geçelim artık diyorum hemen bebek uygun pozisyondaysa yüzüne odaklıyor ve ta taam ağzı burnu gözleri çok net karşımda annesi yesin 🥰
123deryakulce Fatili sağlık ocağı demir vb. Vitaminlerini veriyor dimi. Yediğine içtiğine sağlığına dikkat et Allahın izniyle bişey olmaz, tavuk, balık, kuru yemiş, meyve, sebze ağırlıklı beslen.
Fatili 123deryakulce veriyor canım kullanıyorum onları beslenememe dikkat de ediyorum yine de kan degerim düşük. Hayırlısı ile burdan kurtulaydim Rabbim kimseyi darda koymasin