Zeynep1993 merii10 yok canm düşmüyo ama çiktigida yok öle 2 kat falan 11 gün. 21.10 bgn 21.92 çikti anlamdm
Zeynep1993 merii10 o bşy demedi cnm cuma tekrar kan ver dedi ama beynimi yormak istemiym onla ya düşündükçe daha üzülüyor insan sen naptin
merii10 Zeynep1993 evet haklısın yıpratıcı oluyor beklemek yne de Allah’tan Ümit kesilmez dua et bol bol. Bn beklemedeyim transferim önümüzdeki ay olcak nasipse
Zeynep1993 merii10 düşüşe geçti canm kimyasal gebelik oldu regl oldm bitsin ovulasyona başlicam bidahaki tüp bebek yapana kdr
merii10 Zeynep1993 olsn canm sağlık olsun hiç üzülme belki yumurta takibiyle kendiliğinden olur Allah hayrlısını versin
Zeynep1993 merii10 aynen canm hakkımızda hayirlisi inş sonraki iyi olur ovulasyon deniyim bide bakalım bitsin denicem onu belki tutar
Yasemin5669 Kızlar tüp bebek tedavisi ile 2. Kez anne oluyorum stresli zor sabır isteyen bir süreç. Bu yüzden lütfen 🙏 stres olmayın herseyin güzel olacağına olan inancınızu kaybetmeyin ve bol bol dua edin Rabbim dilerim gönlünüzün muradını versin Sevgiler💕💕
merii10 Zeynep1993 iyi canm napym hasta olmayı bekliyorum daha 15 gün falan var sen naptın toparlandın mı biraz
Zeynep1993 merii10 toparlandim cnm eşmdexe az bşy varikosel çkmiş sol tarafta dr dedi ister ameliyat ol ister bidaha dneryin öle tutmazsa karar verirsiniz ileri seviyede degil dedi ameliyat taraftari deglim bu durma dedi bende dedm deneylm kendiligimizde ovulasyonla sonra baktm olmuyo tüp 2 ci denicem bakalm
merii10 Zeynep1993 fazladan embriyo dondurmamısmıydınz canm bide ne kadarlık evlisin çok değilse dedigin gibi birkaç ay ovülasyonla dene bnm pko var ovülasyon da kullansam yumurtlama göremem herlde küçükken catlıyor
Zeynep1993 merii10 dondurmadm cnm çnkü tek kaliteli transfer ettigiydi oyzden dondurmadi 5 sene olcak cnm bendede pko var pko olanlar işte ovulasyonla yuumrtlamyi daha ityi görebiliyor cnm bu ay onu denicem agustosta zaten 2 c yaptircm tüp gerek kalmaz inş da bakalö
merii10 Zeynep1993 inşalah gerek kalmaz canım benm bnm ilaç yardımı olmadan pek gelişmiyor yumurtalarım o yüzden ovülasyonla zor biraz ama inşalah sen yumurtlamayı da görürsün ve hayrlı haberler verirsin bize 🤲🏻