Mortaleks1 merii10 hiç bilmiyorum hiç baktırmadık bu ay da deneyip olmazsa araştıracağız artık sebebini
merii10 Mortaleks1 daha yeni evliymişsiniz sıkmayın canınızı inşalah kendiliğinden olur en hayırlı ve kısa zamanda
Zeynep1993 merii10 yok canım agri falan olmuyo sadece ultrasondan bakıyolar ya karnindan ona bastiriyolar rahat göreblmek içn o biraz agri yapyo onun dişinda bşy yok ama sıkışık git canm rahat görebilmeleri için
Zeynep1993 merii10 yatiyorum hep ya skldö yatmaktan bi diyolar yat bi diyolar evde yürü biraz yatma sürekli ama süreklide uykum geliyo dur diyemym kendme cnm
merii10 Zeynep1993 yine de 3-4 gün hiç kalkma canm yemek bile yapma sonrasında da ili saatte bir on ar dk lık tur at evin içinde yavaş yavaş çok yatmak da kan dolaşımı açısından iyi değil diyorlar
Selenimom Zeynep1993 topik başını okuyamadim ama 1 mayısta transfer oldum ben de. 25 aylık bir de kızım var. Totom asla yer görmüyor Bi uyurken uzanabiliyorum. KIZIMA gebeyken prensesler gibiydim ya 😂
Selenimom Sineemiis o yapılan genetik testi yüzeysel bir test size ve eşinize bakılıyor. Sizin ikinizin dna birleştiği zaman ne olacağı bir tek embriyo incelemeye gonderilince belli oluyor.