merii10 Zeynep1993 inşalah gerek kalmaz canım benm bnm ilaç yardımı olmadan pek gelişmiyor yumurtalarım o yüzden ovülasyonla zor biraz ama inşalah sen yumurtlamayı da görürsün ve hayrlı haberler verirsin bize 🤲🏻
Zeynep1993 merii10 inşallah canımm ya çatlıyomu yumurtluyommu blmiyorm işte bunla görcez😀😀bende bilmiyorum
merii10 Zeynep1993 aynen ya hani iğne kullanırken yumurtalar geliştikçe karın kasık ağrısı oluyor ya bnm de suan baya adet olcakms gibi kaşık ağrım var neden anlamadm daha da on gün var adete
merii10 Zeynep1993 normal korunmasız ilişki oldu canm Bnde hatta şüphelenmedim değil ama sanmıyorum bnm yumurtam gelişip Çaltıcak da denk gelcek hamile kalcm benm herlde artık tedavisiz olmadığı icn inancım kalmamıs 😀
Bfduam TubaEla ne güzel bu sıkıntılara rağmen Allah verince veriyor işte. Tıppa göre olmaz denen Allah istedi mi oluyor hamd olsun.
TubaEla Bfduam kesinlikle öyle Rabbimin katında imkansız yok şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏼❤️
TubaEla Bfduam tabikii ederim tez vakitte hayırlı haberler alırsınız inşallah sağlıklı evlatlar nasip olur 🤲🏼 veren Rabbim siz asla umudunuzunu kaybetmeyin 🤲🏼❤️