Biresinti benim bacak aramda zaten hep çatlağım vardı ekstra catlamadim ama karin in alt kısmında 35 te aniden bir kaç çatlak oluştu 🙈 sabah akşam bio oil kullandım karnım da küçük hiç 9 aylık gibi değilim ama yine de çatladı yapısal

Biresinti
Kilo çok farklı bir durum ya hamileligim çok ağır geçiyor 8.ay başladık ama hala istifra ediyorum hamileligim boyunca +4 kilo aldım sadece, kendi ablam da tam tersine kilo almakla ve tansiyon yüksekliği sıkıntısı yaşıyor Rabbım tüm anne adaylarımız sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin çok zor bir süreç sağlıcakla gelsin miniklerimiz 🙏

OLMUYO demeyin oluyor kaşıma olmaz diyo ordu sürüsü gibi çıkıyor çatlaklar

Biresinti ben düzenli bir şekilde degil ama gün asırı bıooıl kullandım 39.haftadayım tek bir çatlagım yok ama inanın catlama tamamen genetige cilt yapısına falan bağlı bence

Biresinti 30. haftayım. Duştan sonra ıslakken bebe yağı sürüyorum. Tüm vücuda. Karın ve göğüsler için de lierac ve bio oil her gün.. şimdilik bir şey yok ama.. umarım olmadan doğar oğlum. Sağlıkla kalın 🙏

34_21_23 bacaklarında nerede oldu çatlak bende 2. Aydan bu yana biol kullanıyorum henüz biyerimde denk gelmedim 8. Aydayım takipteyim nerede olucak diye

Fabulas kesinlikle katılıyorum genetik bencede 33. Haftaya girdim çatlağım yok 2. Aydan bu yana aksatmadan biol kullanıyorum etkilemiş midir illa evet ama genetikle de alakalı bence ablalarımda ve annemde de olmamış

tinymom karnım için lierac kullaniyodum basen bolgesine sürmedim 3 er tane cizgi vardı kalanı da olmasın diye uygun fiyat olduğu için sinoz aldım en azından daha artmazsa diye. Bı tüp sadece basenime kullandım geçirmeyi durdurmayı geçtim harita gibi oldu. Şimdi lierac aldım yeniden. Yorumlara güvenip almıştım bende