melisa_ozgur_46 Arifcaninannesi çok guzel bi isim canim saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallh bebişini❤️🤲
ipek_94 Bende henüz bulamadım oğluma isim Pamir,Asil,Kuzey,Eymen,Aras, Göktuğ düşündüklerim arasında 😊
ekimannesi3 ipek_94 Aras ben de düşünüyorum ama kargo adı gibi diyenler soğuttu beni resmen. 🤦♀️Urasa döndüm sanırım
melisa_ozgur_46 Sidal ay maşallah sen bitirmişsin sağ selamet kucağına alirsiniz insallh hayirli güzel doğum olsun 🤲🤲❤️❤️
Sidal melisa_ozgur_46 amin canım inşallah zaman geçmiyordu bir anda geçti sizinde öyle olcak inşallah 👶🏻
melisa_ozgur_46 Sinemm1590 eger R harfini tam net söyleyebilseydim kayra yada karan ismini çok düşünürdüm galiba 🥰
ekimannesi3 melisa_ozgur_46 Ben ikisini de çok beğeniyorım ama bazen etrafındaki insanlar acımasız olup soğutabiliyorlar. Bir arkadaşım aras istiyorum diyince o ne öyle aras kargo geliyor benim aklıma ben olsam koymam dedi canım sıkıldı
melisa_ozgur_46 ekimannesi3 sende Ona sen koyma o zaman de cik canim boş insanlar için canını sıktıgına değmez boş ver
N_A_Z_L_I_M ekimannesi3 İsim düşündünüz mü diyorlar söyleyince illaki bir kulp takıyorlar🤷♀️Bizde bir kaç isim düşündük çevremdeki insanlar sordular söyledik hep birşey söylediler umurumuzda olmadı Oğluşumuzun adı 💙Aras💙 olacak inşallah içimize de çok sindi Düşündükçe isim işi zorlaşıyor 🤦
ekimannesi3 melisa_ozgur_46 Haklısın aslında ama hamile olunca insan çok alıngan oluyor bir de haklı mı acaba dalga konusu olmasın sonra diye düşünüyor
melisa_ozgur_46 ekimannesi3 valla canım aras çok tanıdığım kişide var ilk defa o şekil benzetme daha yeni duydum ben
ekimannesi3 melisa_ozgur_46 Ben de yıllardır isterim bu ismi ilk defa o söyleyince aklıma geldi 😂 Neyse artık daha çok var doğuma bakarız artık 😊