Songultugraaa melisa_ozgur_46 bende bekliyim burda 😂 oğlumun adı tuğra ikinci bebise isim bulamiyorum. Aren Göktuğ Kayra Aras hoşuma gidenler ama karar veremedim
Animes melisa_ozgur_46 Mete Feza - Uzay Balamir İlber İlter Hazar- barış ve güven Sezgi Yekta-Tek, eșsiz Benim listem bunlar ama hala emin değilim, içime sinen isim yok🙈 çok zormuş..
melisa_ozgur_46 Songultugraaa ali asaf ve Göktuğ dusundum ama sadece asafin yanina bi başka isim de arıyorum 😂
Yagmur_mom melisa_ozgur_46 benimde oglum.olcak hayirlisiyla asafin yanina bisey arıyorum suan samir asaf yada emir asaf var aklimda
melisa_ozgur_46 Arifcaninannesi çok guzel bi isim canim saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallh bebişini❤️🤲
Demetk melisa_ozgur_46 esim cesur diye tuturdu ben begenmedim.baska isim.koyucam nasipse swn belki begenirsin belki doyw yazdim
melisa_ozgur_46 Gamze4125 r harfini net söyleyemiyorum canım o yüzden isim seçerken çok düşünüyorum 😂😂🙈🙈🙈🙈🙈
Sidal melisa_ozgur_46 biz yiğit koyacağız canım ege ismini de seviyoruz ama ikinci isim olacak mı hala karar veremedik son 13 gün kaldı dogumumuza
melisa_ozgur_46 Sidal ay maşallah sen bitirmişsin sağ selamet kucağına alirsiniz insallh hayirli güzel doğum olsun 🤲🤲❤️❤️