Buketkucuk melisa_ozgur_46 yaa ciddi misiniz🙈 O halde Uras, Ayaz, Aras, Bulut, Doruk, Ediz, Çağan, Çınar, Akın, Yekta, Deniz, Rüzgar, Umut, Yağız, Yaman, Bora olabilir💙
ekimannesi3 melisa_ozgur_46 Ben de yıllardır isterim bu ismi ilk defa o söyleyince aklıma geldi 😂 Neyse artık daha çok var doğuma bakarız artık 😊
annelinkoo melisa_ozgur_46 canım benim bir bucuk ayım felan kaldı hala arıyoruz 🤣 ortada bi kaan war. Bak önereyim sana da çağrı da düşündük. Çağrı güzel ama işte söyleyemiyoruz 😬😬 buğra da çook güzel ben melihi çok istiyordum
Littlespy melisa_ozgur_46 ben Doruk koyacağım hayırlısıyla inşallah 💙 eğer kuzenim koymuş olmasaydı Uras koymak istiyordum 😃
melisa_ozgur_46 Buketkucuk çok ciddiyim canim ama cok. Güzel bi isim gercekten ya eşimin ismi diye demiyorum ama ben bayılıyorum seslenirken bile 🙈🙈🙈🙈😂😂
Sidal melisa_ozgur_46 amin canım inşallah zaman geçmiyordu bir anda geçti sizinde öyle olcak inşallah 👶🏻
annelinkoo melisa_ozgur_46 🤣🤣eşim diyor ki oğlan doğsun da yüzüne bakalım ne yakışıyorsa onu koyarız 🤣🤣
melisa_ozgur_46 reyhandoymaz ayyy çok Güzel bende hep ikiz olsun istemiştim rabbim sağlıklı sıhhatli kucagina almayi nasip etsin inşallah canim. 🤲🤲❤️❤️😍🥰