YagmurAnnesi bende anlamadım neden öyle bişey dediğini 2 gafta önden gittiğini . Baba ilk 3 aylık ultrason görüntüsünü göster deri gördü baktı bişey anlamadım ya 2 hafta önden gitmesi tabi benş korkutmuyor sonuçta kafam karıştı
BEBİŞLERİMİZ KAÇ KG ANNELER 🐣
Suheyla06 biz sanırım biraz küçüğüz galiba ozman sizinkine bakarak
35+5te 3490grdı. Şekerim var üç hafta onde gidiyor😬
ironbaby yani bence sizin de çok normal maşallah bence sizin doktor sizin bebeğe zayıf demişse benim ki o zaman daha daha zayıf 😃
Seydakyol 30+1 de gitmiştim 1825 gr iki hafta önden gidiyor demişti doktor yani hesaplama yapılırsa sizin bebeğiniz haftasına göre bence uygun kilosu doktor da bişey demediyse hiç canını sıkma Her bebeğin kilosu boyu kendine özgüdür sağlıklı olsunlar da yeterki elbet kilo da alır kilo da verir 😇
29+0′da 1450 gramdı. 30+1′im göbekten büyüdüğünü anlıyorum tahminen 1600 filan olmuştur, kontrol 33′de o zamana kadar 1800-1900 olur bence. Haftasından 2-3 gün ileri, 40 haftayı tamamlamayabilir demişti doktor, dönmesine bakacak daha. Dönerse normal sönmezse sezaryen dedi.
Seydakyol benimde öyleydi 31 de 1700 idi sıkma canını son ay çabuk alıyorlar 34 de 2300 olmuştu haftaya gideceğim bakalım ne kadar olacak😇
- Hafta 524 gram
Seydakyol 32+3de 1900 Doktorum 1 hafta geri dedi
17hafta 200 grm 17 cm
Leylim diyet yapıyor musunuz? Benimde şekerim var 36+3 benimde.
Mavi-7 usg tarihi degilde normal tarihi kabul etmek gerekiyormus doktor usg tarihinde erken görünsede biz normal tarihi kabul edicez demişti kendinizi riske atmayın cok kilo alırsa tabi bebeğide doktorunuz en iyisini bilir sağlıkla doğururuz insallah 🤲😊