YagmurAnnesi bende anlamadım neden öyle bişey dediğini 2 gafta önden gittiğini . Baba ilk 3 aylık ultrason görüntüsünü göster deri gördü baktı bişey anlamadım ya 2 hafta önden gitmesi tabi benş korkutmuyor sonuçta kafam karıştı

35+5te 3490grdı. Şekerim var üç hafta onde gidiyor😬

Seydakyol 22 haftalıkmen 554 gr olmuştuk şuan 23+2 olduk kontrol de öğrencex artık şuankinş🥰

Seydakyol 32+3′te 2246 dedi doktor. Bugun 33 oldum. Fazla da demedi az da demedi gelişimi normal dedi doktor.

denizali_ biz 34.haftada 2600dük ortalama bir bebek dedi doktorum, 36da 2700 ölçtü ve zayıf dedi😕 beslenmem aynı herşey aynıyken son bi aydır haftada 300gr alan bebeğim bu defa haftada 50gr almış😕 sağlıklı olsun da inşallah

Seydakyol biz de 32+3 te 1890 grdık. Kız bebek bekliyorum bence çok normal ♥️ Bundan sonra çok hızlı kilo alıyorlar zaten doktorum haftada 180-220 gr arası dedi . Birde önemli olan sağlık fazla kilo olunca normal doğum yapamıyoruz 🤣

Seydakyol 29 haftalık 1380 gr Allah bağışlasın miniklerimizi 🙏

ironbaby yani bence sizin de çok normal maşallah bence sizin doktor sizin bebeğe zayıf demişse benim ki o zaman daha daha zayıf 😃

Seydakyol bugün gittim 27+1 1159 grm 38 cm boy canım . 🥰 seninki de bana iyi geldi . İlla kilolu omasına grrreek yok . Sağlıklı olsınlar yeter 💜

3851 maşallah biz de 37 haftanın içinde doğucaz allahnizşn verirse plesanta aşağıda olduğu için erken alacak doğuma doktorum . İnşallah siizn ki gibi olur kilomuz . 🥰 27 haftalığız şu anda . Kaçıncı haftada hızlı kilo almaya başladı

• 3851 bunu yanıtladı.

Seydakyol 30+1 de gitmiştim 1825 gr iki hafta önden gidiyor demişti doktor yani hesaplama yapılırsa sizin bebeğiniz haftasına göre bence uygun kilosu doktor da bişey demediyse hiç canını sıkma Her bebeğin kilosu boyu kendine özgüdür sağlıklı olsunlar da yeterki elbet kilo da alır kilo da verir 😇

29+0′da 1450 gramdı. 30+1′im göbekten büyüdüğünü anlıyorum tahminen 1600 filan olmuştur, kontrol 33′de o zamana kadar 1800-1900 olur bence. Haftasından 2-3 gün ileri, 40 haftayı tamamlamayabilir demişti doktor, dönmesine bakacak daha. Dönerse normal sönmezse sezaryen dedi.

Seydakyol benimde öyleydi 31 de 1700 idi sıkma canını son ay çabuk alıyorlar 34 de 2300 olmuştu haftaya gideceğim bakalım ne kadar olacak😇

Leylim diyet yapıyor musunuz? Benimde şekerim var 36+3 benimde.

Mavi-7 usg tarihi degilde normal tarihi kabul etmek gerekiyormus doktor usg tarihinde erken görünsede biz normal tarihi kabul edicez demişti kendinizi riske atmayın cok kilo alırsa tabi bebeğide doktorunuz en iyisini bilir sağlıkla doğururuz insallah 🤲😊