Mavi-7 Cigdm Cigdm çok hatırlayamıyorum ama 32de 2200gr dı . 35te 3000 oldu 38+2yiz 4050 ama genellikle tombul olcak dedi doktorlar hep .Şeker ,diyabet v.s yok .
Uykucu2307 Cigdm benimki 24+3 de 800 gr di bi bugün 25+3 olduk. Bida 28 de gitcez bakalım sizinkiler kaç gr
erkaninzevcesi Mavi-7 bende sendenim canim 38. Haftada 3700 du insAllah cok almamistir suan tam 39 olduk
Cigdm erkaninzevcesi 24 lerdeki kilosunu hatirliyormusun canım neler yedin kilo olsun diye birşeyler yaptın mı benimde erken doğum tehlikem var bebeğin kilo almasını çok istiyorum
YagmurAnnesi denizali_ internetteki verilere baktığımda normalin birazcık üzerinde ondan diyorlardır herhalde.. sadece kiloya bakmıyorlar sonuçta ama ben ultrason tarihini baz almıyırum. Kızımda 2 hafta önden gidiyor diye ona göre güncelledim tarihi güya ama yine gününü doldurdu
denizali_ YagmurAnnesi bende anlamadım neden öyle bişey dediğini 2 gafta önden gittiğini . Baba ilk 3 aylık ultrason görüntüsünü göster deri gördü baktı bişey anlamadım ya 2 hafta önden gitmesi tabi benş korkutmuyor sonuçta kafam karıştı
Ozlemmm_09 Bizde 25+1 de 731 dedi ama az dedi 2 3 gün geriden geliyor dedi doktor nasıl sizce bu hafta da
Oznur_08 Seydakyol 22 haftalıkmen 554 gr olmuştuk şuan 23+2 olduk kontrol de öğrencex artık şuankinş🥰
ozlemzkn Seydakyol 32+3′te 2246 dedi doktor. Bugun 33 oldum. Fazla da demedi az da demedi gelişimi normal dedi doktor.
ironbaby denizali_ biz 34.haftada 2600dük ortalama bir bebek dedi doktorum, 36da 2700 ölçtü ve zayıf dedi😕 beslenmem aynı herşey aynıyken son bi aydır haftada 300gr alan bebeğim bu defa haftada 50gr almış😕 sağlıklı olsun da inşallah
denizali_ ironbaby yani bence sizin de çok normal maşallah bence sizin doktor sizin bebeğe zayıf demişse benim ki o zaman daha daha zayıf 😃
T_nisaa Seydakyol biz de 32+3 te 1890 grdık. Kız bebek bekliyorum bence çok normal ♥️ Bundan sonra çok hızlı kilo alıyorlar zaten doktorum haftada 180-220 gr arası dedi . Birde önemli olan sağlık fazla kilo olunca normal doğum yapamıyoruz 🤣