ebruaren Htcncl haklısın canım 😬ınsan hem kısıtlandıgından stres oluyor hem de bebegı dusunmekten 🙄ıster ıstemez.saglıkla kucagımıza alalım ınsallah🙏🏼
Htcncl ebruaren aminnn inşallah 😊 Görsen akşamları meyve bile yemiyorum sabah şekerim yüksek çıkar diye, bi bakıyorum yükseklerde, ertesi akşam dondurma yiyorum sabahına daha düşük çıkıyor şekerim 😅 İnsan anlam veremiyor 😅
Vecy ebruaren bende henüz anlamış değilim endoktrin uzmanım normal yavaş yavaş oda düşer diyor ama doğuma giricem daha düşmedii bugün sabah başıma geleni duyun gülün açlık ölçtüm 99 tokluk ölçtüm yine 99 makinemi bozuldu dedim yine ölçtüm yine 99 dr a sordum olabiliyomuşşş ne aklım erdi ne fikrimm
ebruaren Enesefe mantıklı yanı gun ıcınde 1-2 kere yukselmesı de problem teskıl etmez herhalde (insallah 😊😅
Enesefe ebruaren birde şöyle birşey var iste ben bunu yersem düşük çıkacak yüksek çıkacak diye kafanı sürekli oraya adapte edersen eğer o şeker hiç bir zaman düzene girmez köy ver gitsin
SevgiGzalAte Ozanin_annesi slm eksi Elma ye ve salatalik ye bol Bol bunlar iyi geliyor benommen aclik sekerim yüksek cikiyor ve Ben sabah uyaninca ölcüyorum sonra yemekten önce ölcüyorum ve sonra yemekten 1 saat sonra Yine ölcüyorum ve Ära ögün de de ölcüyorum taki uyuyana Kadar yediklerimi yaziyorum ve her hafta diyabet e gidiyorum 🙈😒ve unutmadan 3 ögün degilde 6 ögün yiyin
Ozanin_annesi SevgiGzalAte evet bende diyetisyene gidiyorum. Salatalik temel gida maddem gercekten🤗 ama sabah uyandigimda aclik sekerim ne yaparsam yapatim yuksek cikiyor. Listeye de cok uyamiyorum ama seker hamur isi tamamen kestim. Meyve bile sinirli yiyorum.
ebruaren SevgiGzalAte cıddı anlamda yukseltıyor.gecen dısarda ufacık ekmege tost yedımsekerım fırlamıstı oysakıne masum avucıcı kdr sey 😬
ebruaren Vecy yok artık o nasıl oluyor? Benım de dhn aksam aclık olctum 69 tokluk olctum 144 😱saka gıbı ne yedım bulgur pılavı ıle kuru fasulye o da abartmadan ztn lıstede de var 😑
goflak Vecy canim benim makinede arada şasirtiyor galba. Gecen cok yuksek cikti. Pesine bidaha olctum hemen bu sefer daha az cikti bi anlam veremedim
Deletedmom39 ebruaren Hic bi sknti olmuyo siz yinede dikkat edin ama oyle aman aman bi sakincasi yok. Zaten onemli olan yemek yedikten 2 saat sonrasi onemli tam net 2 saat sonrasi.
ebruaren Ozanin_annesi zrn meyvede olay cok.gecen kıraz yedım 12 tane degıl 20 tane yedım dıyelım nasıl sınırı astı 😑
Ozanin_annesi ebruaren ebruaren kuru fasulye sekerliymis. Endokrincide diyetisyende yeme dedi bana.bulgur pilavi da dort kasigi gecmesin dedi.ne yiyecegiz sasirdim artik🤔
Mry ebruaren 1 hafta dayanabildim tam anlamıyla şimdi elimden geldiğince uymaya çalışıyorum. Diğer türlü çok geriliyorum tam meyve yemelik mevsim kendimi tutamıyorum